Διαβάστε το 50ο τεύχος του περιοδικού ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΩ

Με τον ερχομό του Καλοκαιριού… έφτασε η έκδοση του πεντηκοστού τεύχους του Διασφαλίζω. Γεγονός ορόσημο για την ΕΕΑΕ.

Διαβάστε στο οπισθόφυλλο, το ιστορικό αυτής της μεγάλης προσπάθειας και δεχτείτε τις ευχαριστίες για τη στήριξή σας !

Επιθυμία της ΕΕΑΕ είναι, στην πράξη και όχι στα λόγια, η ασφαλιστική διαμεσολάβηση ενωμένη να έχει την καλύτερη δυνατή παρουσία ενώπιον φορέων ημεδαπών και αλλοδαπών, αναφέρει στο Editorial η Πρόεδρος.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από κοινού με τον ΣΕΜΑ και την ΕΣΑΠΕ στις 8 Μαΐου 2023 στην Εθνική Πινακοθήκη, σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία.

Το επόμενο θέμα δεν είναι άλλο από την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τον ΣΠΑΤΕ.

Ακολουθεί ο Νομικός Σύμβουλος κ. Περικλής Πολυχρονίδης, που αναπτύσσει το θέμα της «Ζητήματα Εμπορικών Μισθώσεων, Διάρκεια-Λύση». Εξαιρετικά ενδιαφέρον για όλους μας.

Χρησιμοποιείστε τον παρακάτω σύνδεσμο όπου θα δείτε και εκεί το νέο τεύχος!

Περιοδικό Διασφαλίζω

Στο πλαίσιο της παροχής δυνατότητας στις διαφημιζόμενες Ασφαλιστικές Εταιρείες στο Διασφαλίζω, για συμμετοχή με θέμα της επιλογής τους, ο Γενικός Διευθυντής της NP Ασφαλιστικής κ. Νίκος Ζάχος, αναλύει γιατί «οι διαμεσολαβητές είναι ο σημαντικότερος παράγοντας ανάπτυξης της ασφαλιστικής αγοράς στις νέες συνθήκες» !

Ο Γενικός Γραμματέας, κ. Κώστας Βλαχάκης, αναφέρεται με ρεαλισμό και σκεπτικισμό, στα θέματα εκπαίδευσης (δια βίου), επαναπιστοποίησης και λοιπών συναφών υποχρεώσεων.

«Υποχρεωτικές ασφαλίσεις, ευκαιρία για ανάπτυξη ή παγίδα;» είναι το επόμενο θέμα με το οποίο καταπιάνεται, θέτοντας εύλογους προβληματισμούς, η πρόεδρος του ΣΠΑΤΕ κυρία Μαρία Δημητριάδη.

Η Λιανική Επενδυτική Στρατηγική (RIS) και οι σχετικές εξελίξεις, αναλύονται στη συνέχεια, μέσα από ένα κοινό δελτίο τύπου όλων των βαθμίδων της Διαμεσολάβησης. Το θέμα είναι σημαντικό και σε εξέλιξη, και το παρακολουθούμε στενά.

Ο Αντιπρόεδρος κ. Χάρης Αλεξόπουλος, παρουσιάζει μέσα από αξιόπιστες πηγές, το θέμα του «Συστήματος Κοστολόγησης των Νοσοκομειακών Υπηρεσιών -Ελληνικό Σύστημα DRG».

Στις επόμενες σελίδες του «για να γνωρίζεις», παρουσιάζονται επίκαιρες ειδήσεις και ποικίλα θέματα, αλλά και μια σημαντική προαναγγελία, για περαιτέρω ισχυροποίηση της Ένωσής μας. Ενημερωθείτε με εγκυρότητα!.

Και μην ξεχνάτε ότι η συνδρομή είναι το βασικό έσοδο της ΕΕΑΕ, και με την έγκαιρη πληρωμή της, συμβάλλετε ουσιαστικά στην εύρυθμη λειτουργία  και τη βιωσιμότητά της!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*