Ασφαλιστές: Συζητούν για εξαγορές και μετακινήσεις

Στόμα έχουν αλλά μιλιά δεν βγάζουν, οι Ασφαλιστές.  Τα αυτιά, όμως του Ανασφάλιστου στάθηκαν σε κάτι ανεξήγητούς, μακρυνόυς ήχους. Ηχους που έβγαιναν από την φράση “πάμε για νέες εξαγορές”. Ετοιμαζόμαστε να ακούσουμε τα νέα.

Φουλ το πρόγραμμα των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Είναι και, αυτοί οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές που πριν λίγο καιρό, στην κατάλληλη στιγμή, έκαναν αυτό που λέμε την σωστή κίνηση, και τώρα γεύονται του καρπούς. Ομως, είναι από αυτούς που δεν επαναπαύονται στις δάφνες τους.  Και έτσι η αγορά, ‘μαζεύει, εκλογικεύεται’ και ισχυροποιείται.

Ακούγεται πως μία από τις  ευηπόληπτες μεσιτικές, είναι έτοιμη να κλείσει μία συμφωνία εξαγοράς με μεγάλο γραφείο ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.  Κάποτε για αυτό το γραφείο, πριν χρόνια κάτι είχαμε πει, προβλέποντας, αλλά ήταν πολύ νωρίς ακόμα, η ιδέα δεν είχε ωριμάσει, φαίνονταν ξένη, άρα και αμφιβόλου αξίας.

Λόγια περί Αγοράς

Ο Ανασφάλιστος στην στήλη του, πριν καιρό έγραψε ότι η αγορά δεν αντέχει, θα βουλιάξει με  τόσες χιλιάδες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές. Μία μικρή χώρα είμαστε με μικρή πίτα στην αγορά.

Η ασφαλιστική διαμεσολάβηση δεν πάσχει από έλλειψη ευφυϊας, δεν παρασύρεται, έχει αποδείξει ότι ξέρει να επιλέγει το σωστό σε σωστό χρόνο,  έχει μάθει ότι συνέργειες δίνουν καρπούς.  Ετσι θα γίνει και τώρα αν τα λόγια γίνουν πράξη και ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Και, τι λέτε, η συσπείρωση ανοίγει ευκαιρίες να μεγαλώσει η πίτα, ή κλείνει;  Ο Ανασφάλιστος υποστηρίζει ότι η αγορά ανοίγει, οι ευκαιρίες εντοπίζονται και η πίτα θα ανοίξει έτσι.  Χρειάζετα όμως και αυτη η ευφυϊα από όλους για να ξεκαθαρίσει και να τραβήξει το δρόμο της η αγορά.

Στα άρθρα μας, όσοι παρακαλουθούνκ και θυμούνται γράφαμε  ότι το 2023 θα είναι η χρονιά της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, όχι, πάντως ότι το τοπίο είναι ξεκάθαρο με τις ασφαλιστικές.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*