Κομβικός ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής για την ιδιωτική ασφάλιση (video)

O κομβικός ρόλος της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στο μέλλον της ιδιωτικής ασφάλισης τονίστηκε στη δημόσια συζήτηση των ΕΕΑΕ, ΕΣΑΠΕ ΣΕΜΑ για τον κλάδο.

H μεγάλη συνάντηση ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, εταιρειών και πολιτικών στην Εθνική Πινακοθήκη την οποία τίμησαν με την παρουσία τους  εκατοντάδες επαγγελματίες διοργανώθηκε από την Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (ΕΕΑΕ), την Ένωση Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος (ΕΣΑΠΕ) και τον Σύνδεσμο Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ) με την συμβολή του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό της προέδρου της ΕΕΑΕ κ. Δ. Λύχρου και ακολούθησαν οι ομιλίες του Προέδρου του ΕΕΑ Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, και του Προέδρου της ΕΑΕΕ Αλέξανδρου Σαρρηγεωργίου. Την εκδήλωση εκτός από τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές τίμησαν και ο επικεφαλής της ΔΕΙΑ κ. Στ. Κωνσταντάς, η πρόεδρος του ΣΠΑΤΕ κ. Μ. Δημητριάδη, η Γενική Διευθύντρια της ΕΑΕΕ κυρία Ελ. Παπασπυροπούλου καθώς και πολλά κορυφαία στελέχη των ασφαλιστικών εταιρειών που παραβρέθηκαν. Επίσης παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γ. Καββαθάς και η κυρία Μιλένα Αποστολάκη Διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαμεσολάβησης και Διαιτησίας (ΕΟΔΙΔ).

Τι είπαν εκπρόσωποι κομμάτων και CEO ασφαλιστικών εταιριών

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*