H ΠΟΑΔ για την ένταξη των διαμεσολαβητών στο ΕΣΠΑ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών ΠΟΑΔ ως δευτεροβάθμιο θεσμικό όργανο του κλάδου, στήριξε στην προηγούμενη περίοδο των προγραμμάτων ΕΣΠΑ και συνεχίζει να στηρίζει την ένταξη σε κάθε πρόγραμμα που σχεδιάζεται να υλοποιηθεί στην νέα περίοδο των προγραμμάτων 2021-2027 που ξεκίνησε φέτος.

Η ΠΟΑΔ ήδη από τις 10/2/2023 έστειλε εγκαίρως επιστολή προς τον Υφ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Τσακίρη Ιωάννη για την ένταξη των ΚΑΔ της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην νέα προγραμματική περίοδο ΕΣΠΑ 2021-2027. Η επιστολή μας είχε σκοπό να τονίσει την σημασία της ένταξης των ΚΑΔ μας στα νέα προγράμματα.

Ώς Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών ΠΟΑΔ χαιρετίζουμε θετικά και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Υφ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Τσακίρη Ιωάννη και τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου για τις γρήγορες ενέργειες ,για την στήριξη του αιτήματος μας για την ένταξη του κλάδου στα νέα προγράμματα.

Η ΠΟΑΔ βρίσκεται πάντα δίπλα στα Σωματεία Μέλη της και στους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, στηρίζοντας την ανάπτυξη και αναβάθμιση του κλάδου από τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*