Ο Νικόλας Αγγελόπουλος, Sustainability Specialist και η Αθηνά Καραμέτη, Business & Product Developer, της Interamerican.

Διάκριση για το Short Drive της Anytime

H Anytime, το direct brand της Interamerican, πιστή στη δέσμευσή της να κάνει τη θετική διαφορά στη ζωή των ανθρώπων κάθε στιγμή, διακρίθηκε με Silver Award, στα φετινά Green Brand Awards, τον θεσμό που αναδεικνύει και προωθεί την πράσινη ανάπτυξη και την περιβαλλοντική προστασία. Το βραβείο κέρδισε το πρόγραμμα τηλεματικής τεχνολογίας Short Drive, το πρώτο «πράσινο» πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου στην Ελλάδα, στην κατηγορία Green Four Wheels Product.

Η καινοτομία της «πράσινης» ασφάλισης αυτοκινήτου Short Drive είναι ότι ενθαρρύνει τον κόσμο να περιορίσει τη χρήση του αυτοκινήτου, επιβραβεύοντας με χαμηλότερα ασφάλιστρα όσους κάνουν λιγότερες μετακινήσεις με το όχημά τους. Παράλληλα, η Anytime, μέσω διεθνών προτύπων, αναλαμβάνει να αντισταθμίσει τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου που εκλύονται από τα ασφαλισμένα αυτοκίνητα στο Short Drive, σε πιστοποιημένα περιβαλλοντικά έργα, καθιστώντας τη μετακίνηση των συγκεκριμένων οχημάτων «κλιματικά ουδέτερη» για όλη τη διάρκεια της ασφαλιστικής τους κάλυψης.

Με στόχο ένα καλύτερο και βιώσιμο μέλλον η Anytime αναλαμβάνει διαρκώς σημαντικές πρωτοβουλίες και προσφέρει σύγχρονες λύσεις στις μετακινήσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής στις πόλεις και συμβάλλουν ενεργά στη συνολική προσπάθεια για τη βιωσιμότητα του πλανήτη. 

Λεζάντα

Ο Νικόλας Αγγελόπουλος, Sustainability Specialist και η Αθηνά Καραμέτη, Business & Product Developer, της Interamerican.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*