Ο Λ. Μέσι, ο Στ. Τσιτσιπάς και ο Γ. Χατζηθεοδοσίου!

Μια μικρή έκπληξη επεφύλασσαν οι άνθρωποι της ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης στον πρόεδρο του ΕΕΑ και Πρόεδρο της Mega Brokers κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου. Κατά τη διάρκεια της 4ης Εθνικής Συνδιάσκεψης Εκλεγμένων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στα Επιμελητήρια, και μετά την ολοκλήρωση του 1ου πάνελ, Ο κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, Γ.Γ. ΕΕΑ και πρόεδρος της Επιτροπής Διαμεσολάβησης ζήτησε από τον κ. Χατζηθεοδοσίου να παραμείνει στη σκηνή.

Τότε του παρέδωσε τιμητικό βραβείο για την πολυετή προσφορά του στον κλάδο, γεγονός που προκάλεσε έκπληξη στον κ. Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος εξέφρασε την συγκίνησή του.

“Όλοι μας, τα σωματεία, είχαμε τη σκέψη ότι σήμερα είναι η καταλληλη στιγμή να εκφράσουμε με μια συμβολική κίνηση τις ευχαριστίες μας στον Πρόεδρο για όλη αυτή την στήριξη προς τον κλάδο όλα αυτά τα χρόνια που τον υπηρετείτε” ανέφερε ο κ. Γαβαλάκης.  

Τον λόγο έλαβε ο πρόεδρος του ΣΕΜΑ, κ. Μιχάλης Τζωρτζωρής που με τη σειρά του δήλωσε:  “Η γενιά μας είχε την ευκαιρία να δει φοβερά πράγματα

Είδαμε τον Ρονάλντο και τον Μέσι στο ποδόσφαιρο, τον Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο τένις και είχαμε κοντά μας τον κ. Χατζηθεοδοσίου και τον κ. Γαβαλάκη στον κόσμο της Διαμεσολάβησης. Για εμάς ήταν μεγάλη τύχη και την εκμεταλλευτήκαμε, με την καλή έννοια “.

Λαμβάνοντας το βραβείο, ο κ. Χατζηθεοδοσίου δήλωσε βαθειά συγκινημένος ενώ πρόσθεσε “με πιάσατε στον ύπνο, είμαι λίγο τρακαρισμένος!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*