back to top
18.3 C
Athens
Κυριακή 5 Απριλίου 2026

6 φορείς του αθλητισμού βράβευσαν τον Γ. Χατζηθεοδοσίου

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου είχε την τιμή να βραβευθεί από 6 φορείς που σχετίζονται με τον χώρο του αθλητισμού, για την προσφορά του στην ελληνική κοινωνία.

- Advertisement -

Οι φορείς αυτοί – Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ), Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (ΣΠΑΚΕ), Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (ΠΕΠΦΑ),  Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων (ΠΑΣΥΓΥ), Ινστιτούτο Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου (ΙΔΕΑΔ) και Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής (ΣΙΓΑ)- με ομόφωνη απόφαση την οποία έλαβαν σε κοινή τους συνεδρίαση, επέλεξαν τον κ. Χατζηθεοδοσίου να είναι μεταξύ των φυσικών προσώπων που τιμήθηκαν στην 19η  ετήσια εκδήλωση «ΤΕΧΝΗΣ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ &  ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» “ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ 2022”, την οποία συνδιοργάνωσαν στις 22/10/2022.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. δεν κατέστη δυνατό να παραστεί στην εκδήλωση, λόγω απουσίας του στο εξωτερικό, και το Βραβείο τού απονεμήθηκε τη Δευτέρα 14/11/2022 στο Ε.Ε.Α. από αντιπροσωπεία των διοργανωτών της εκδήλωσης.

- Advertisement -

Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε στον κ. Χατζηθεοδοσίου ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Γυμναστηρίων κ. Δώρος Κλεοβούλου. Παρέστησαν επίσης ο Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Γυμναστηρίων κ. Δημήτρης Καποθανάσης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής κ. Κλεάνθης Βαρελάς.

Από το Ε.Ε.Α. έδωσαν το “παρών” οι Αντιπρόεδροι κ.κ. Νίκος Γρέντζελος, Νίκος Κογιουμτσής και Ηλίας Μάνδρος, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Γαβαλάκης.

Η φετινή εκδήλωση «ΤΕΧΝΗΣ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ &  ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» “ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ 2022” ήταν αφιερωμένη στην καταπολέμηση της βίας στους αθλητικούς χώρους.

Στις προηγούμενες διοργανώσεις, έχουν τιμηθεί μεταξύ άλλων, οι Πρόεδροι της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και Προκόπης Παυλόπουλος, οι πρώην Πρόεδροι της Βουλής  των Ελλήνων Δημήτρης Σιούφας και Ευάγγελος Μεϊμαράκης, οι πρώην Υπουργοί  Ντόρα Μπακογιάννη, Ανδρέας Λοβέρδος, το Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος”, το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, το Πυροσβεστικό Σώμα, ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, οι Πανεπιστημιακοί Καθηγητές Παύλος  Τούτουζας, Χριστόδουλος Στεφανάδης, Δημήτρης Κρεμαστινός, Αλέξανδρος Κατσαντώνης, Βασίλης Φίλιας, Ευτύχιος Βορίδης, Κωνσταντίνος Τσιούφης, Μιχάλης Κουτσιλιέρης, οι μουσικοσυνθέτες Μίμης Πλέσσας, Θάνος Μικρούτσικος, Γιάννης Σπανός, Δήμος Μούτσης, Μάριος Τόκας, Γιώργος Χατζηνάσιος, Τάκης Μουσαφίρης, ο σκηνοθέτης Νίκος Κούνδουρος, οι ηθοποιοί Άννα Συνοδινού, Κώστας Καζάκος, Γιάννης Βόγλης, ο στιχουργός Λευτέρης Παπαδόπουλος, οι Ολυμπιονίκες Φανή Χαλκιά, Νίκη Μπακογιάννη, Νικόλ Κυριακοπούλου, Νίκος Κακλαμανάκης, Κάχι Καχιασβίλι, Δημοσθένης Ταμπάκος, Πέτρος Γαλακτόπουλος, Στέλιος Μηγιάκης,  οι σπουδαίοι αθλητές Κώστας Φιλιππίδης, Παναγιώτης Γιαννάκης, Αργύρης Καμπούρης, Παναγιώτης Φασούλας, Κώστας Τσαρτσαρής, Μίμης Δομάζος, Παναγιώτης Κελεσίδης, Αριστείδης Καμάρας και άλλοι.

Πηγή: eea.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Άμεσα μέτρα από την Κυβέρνηση, κινδυνεύουν με διάλυση κοινωνία και επιχειρηματικότητα»

Την επιτακτική ανάγκη για μέτρα συγκράτησης των τιμών, στο πρότυπο άλλων χωρών της Ευρώπης, τονίζει ο Πρόεδρος του ΕΕΑ

Ενεργειακή ακρίβεια και γεωπολιτικοί κίνδυνοι στο επίκεντρο ΔΣ του ΕΕΑ

Ζητήθηκαν από την Πολιτεία πρόσθετες παρεμβάσεις αλλά και μόνιμα διαρθρωτικά μέτρα

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Σωστή η αύξηση του κατώτατου μισθού, αλλά να δούμε και πώς θα στηριχθεί η επιχειρηματικότητα»

Για συνεχή επιβάρυνση των μικρομεσαίων και μάλιστα ενώ οι συνέπειες του πολέμου στη Μ. Ανατολή πλήττουν την κατανάλωση κάνει λόγο ο Πρόεδρος του ΕΕΑ

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Χαιρετίζουμε τα νέα μέτρα στήριξης, όμως απαιτείται επιπλέον ενίσχυση επιχειρήσεων και επαγγελματιών»

Επιπλέον παρεμβάσεις στα διυλιστήρια αλλά και για μικρομεσαίες επιχειρήσεις με υψηλό ενεργειακό κόστος προτείνει ο Πρόεδρος του ΕΕΑ

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Έφτασε η ώρα των πρώτων Greek Risk Management Awards

Τα #grma26 έρχονται την Παρασκευή 3 Απριλίου στο Divani Caravel – Δείτε τις θεματικές ενότητες και τους ομιλητές

Η ERGO Ασφαλιστική σταθερή σύμμαχος στη νέα εποχή της βραχυχρόνιας μίσθωσης

Ρ. Αλεξοπούλου: «Η ασφάλιση πρέπει να αντιμετωπίζεται ως βασικό στοιχείο βιώσιμης λειτουργίας και όχι ως απλή κανονιστική απαίτηση»

Δωρεάν δράσεις για το περιβάλλον από την Εθνική Ασφαλιστική στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή

Μπροστά στις φυσικές καταστροφές, η εταιρεία ενισχύει τη περιβαλλοντική γνώση και συνείδηση, και παράλληλα μια νέα κουλτούρα υπευθυνότητας

Νομική στήριξη για ασφαλείς online αγορές από την ARAG SE Greece

Η υπηρεσία καλύπτει καταστάσεις όπου η επικοινωνία με τον πωλητή είναι δύσκολη ή αδύνατη, διασφαλίζοντας τα δικαιώματα των καταναλωτών

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

SOFMEDICA: Επέκταση στη Σλοβενία και ενίσχυση της πρόσβασης σε καινοτόμες λύσεις υγείας στη Νέα Ευρώπη

Mέρος της αποστολής της εταιρείας να φέρνει την τεχνολογία που σώζει ζωές πιο κοντά σε ασθενείς και επαγγελματίες υγείας

Έφτασε η ώρα των πρώτων Greek Risk Management Awards

Τα #grma26 έρχονται την Παρασκευή 3 Απριλίου στο Divani Caravel – Δείτε τις θεματικές ενότητες και τους ομιλητές

Ποιοι μπορούν να πωλήσουν και ποιοι να σε πουλήσουν, αγαπητέ ασφαλιστή;

Ποιος από τους δύο τύπους πωλητή βγαίνει τελικά κερδισμένος, αναρωτιέται ο Ανασφάλιστος...

Η ERGO Ασφαλιστική σταθερή σύμμαχος στη νέα εποχή της βραχυχρόνιας μίσθωσης

Ρ. Αλεξοπούλου: «Η ασφάλιση πρέπει να αντιμετωπίζεται ως βασικό στοιχείο βιώσιμης λειτουργίας και όχι ως απλή κανονιστική απαίτηση»

Diploma in Financial and Insurance Advice από ΕΕΑ, ΕΙΑΣ και ΠΣΑΣ – Λ. Αποστολιώτης: «Καλώ όλους τους συναδέλφους να επενδύσουν στη γνώση και στο...

Διαρκής προσπάθεια του ΠΣΑΣ, να εμπλουτίζει τις πρωτοβουλίες προς όφελος των μελών του επενδύοντας στην εκπαίδευση και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων