Άγγελος Τσαουρδάς: Αναπτυσσόμαστε με το βλέμμα μας στραμμένο στο μέλλον

Με βαθιά γνώση και εμπειρία και με διεθνείς συνεργασίες, η N.G.U. Insurance Agents S.A. θέτει διαχρονικά ως προτεραιότητα την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργατών της.

Η N.G.U. Insurance Agents S.A. ιδρύθηκε από στελέχη της Ασφαλιστικής Αγοράς με εμπειρία 40 και πλέον ετών στον ασφαλιστικό χώρο. Δραστηριοποιείται σε όλη την ελληνική επικράτεια μέσω ενός διευρυμένου δικτύου συνεργατών που απαρτίζεται από πιστοποιημένους, αποκλειστικούς και μη, ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Η εταιρεία ασκεί όλους τους Κλάδους Ασφάλισης, όπως Αυτοκινήτου, Αστικής Ευθύνης, Περιουσίας, Σκαφών, Ζωής, Υγείας, Μεταφορών κ.λπ. Εξελίσσεται δυναμικά και θέτει ως προτεραιότητα για το 2023 την περαιτέρω ανάπτυξή της στον Κλάδο Ζωής και Υγείας, καθώς και στις Επιχειρηματικές Ασφαλίσεις, με στόχο την καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών των πελατών που τιμούν την εταιρεία με την εμπιστοσύνη τους.

Η N.G.U. Insurance Agents S.A. δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην παροχή σύγχρονων λύσεων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των συνεργατών της, σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών και εξυπηρέτηση, πιστεύοντας ότι αποτελούν το κλειδί για της επίτευξη των στόχων της εταιρείας, αλλά και των συνεργατών της.

Στόχος της εταιρείας είναι η περαιτέρω ανάπτυξη και ενίσχυση της θέσης της στην αγορά, μέσω ενός σύγχρονου πλάνου ανάπτυξης που εστιάζει στην εξυπηρέτηση, τις παροχές και την ασφάλεια που νιώθουν οι συνεργάτες της οι οποίοι έχουν έναν σύμμαχο με κοινό όραμα και στόχο.

“Αναπτυσσόμαστε μαζί με τους συνεργάτες μας και με το βλέμμα μας στραμμένο στο μέλλον” δηλώνει ο κ. Άγγελος Τσαουρδάς, Διευθύνων Σύμβουλος N.G.U. Insurance Agents S.A.

Πηγή: INTERLIFE MAGAZINE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*