Κορυφαίες διακρίσεις για την ERGO Ασφαλιστική

Πολλαπλές βραβεύσεις απέσπασε η ERGO Ασφαλιστική στα Impact BITE Awards 2022.

Στην τελετή απονομής των Impact BITE Awards η ERGO Ασφαλιστική κατέκτησε τέσσερα βραβεία στις κατηγορίες «Καινοτομία & Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα μέσω ICT», «Αυτοματοποίηση & Υποστήριξη Πωλήσεων/Μάρκετινγκ», «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρηματικού Μοντέλου» και «Έργα Πληροφορικής Μεγάλης Εμβέλειας».

Συγκεκριμένα, τρεις διακρίσεις GoldSilver και Bronze απέσπασαν τα νέα καινοτόμα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου ERGO My Auto powered by Drive&Win, μέσω winbank, web banking της Τράπεζας Πειραιώς, τα οποία έχουν ενσωματωθεί και στο ERGO SalesBOX, την πρωτοποριακή, πελατοκεντρική πλατφόρμα πωλήσεων της εταιρείας και διατίθενται μέσω όλων των συνεργαζόμενων δικτύων πωλήσεων της ERGO.

Gold βραβείο για τα νέα καινοτόμα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου ERGO My Auto powered by Drive&Win, μέσω winbank, web banking της Τράπεζας Πειραιώς

Τα προγράμματα αυτοκινήτου ERGO My Auto powered by Drive&Win σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν ευελιξία στις καλύψεις, σε συνδυασμό με την ασφάλεια και τα προνόμια που προσφέρει η τεχνολογία της τηλεματικής. Η καινοτομία τους βασίζεται στη σύνδεσή τους με την εφαρμογή ERGO Drive&Win που βοηθάει τους πελάτες της να γίνουν  ακόμα καλύτεροι οδηγοί και να πληρώνουν δίκαια ασφάλιστρα με βάση την οδηγική τους συμπεριφορά.

Silver βραβείο κέρδισαν τα καινοτόμα επενδυτικά προγράμματα ERGO My Fund με πλήρως ψηφιακές διαδικασίες, τα οποία είναι σχεδιασμένα με βάση τα σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα, για να καλύπτουν ολοκληρωμένα τις επενδυτικές και ασφαλιστικές ανάγκες, με απόλυτη διαφάνεια, ευελιξία και πληρότητα στη λειτουργία τους.

Silver βραβείο για τα νέα καινοτόμα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου ERGO My Auto powered by Drive&Win, μέσω winbank, web banking της Τράπεζας Πειραιώς

Silver βραβείο κέρδισαν τα καινοτόμα επενδυτικά προγράμματα ERGO My Fund

Bronze βραβείο για τα νέα καινοτόμα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου ERGO My Auto powered by Drive&Win, μέσω winbank, web banking της Τράπεζας Πειραιώς

Με αφορμή τις βραβεύσεις ο Διευθυντής Τομέα Πελατών και Ψηφιακού Μετασχηματισμού κ. Αλέξανδρος Σερμπέτης δήλωσε ότι «στην ERGO κινούμαστε με ταχείς ρυθμούς ψηφιακού μετασχηματισμού και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στον τομέα της τεχνολογίας και την καινοτομία με πάγια δέσμευσή μας να βελτιώνουμε συνεχώς  το επίπεδο υπηρεσιών και εξυπηρέτησης προς πελάτες και συνεργάτες».

Ο Διευθυντής Digital κ. Αντώνης Τσακνάκης πρόσθεσε πως «ο ψηφιακός μετασχηματισμός της ERGO, αποτελεί κύριο άξονα του στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης της εταιρείας  μας. Οι σημαντικές διακρίσεις επιβραβεύουν την προσήλωση της ERGO και των ανθρώπων της στην καινοτομία και την εξέλιξη και μας δίνουν ακόμα περισσότερη ενέργεια να συνεχίσουμε. Η πορεία μας παραμένει αταλάντευτη έχοντας στο επίκεντρο των δράσεων μας την εμπειρία πελάτη, τη βελτίωση της επιχειρησιακής λειτουργίας και τη βελτιστοποίηση των προσφερόμενων υπηρεσιών».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*