Τι νέο φέρνει το insurancemarket.gr στις πληρωμές

Το insurancemarket.gr, η υπηρεσία σύγκρισης & αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα, εμπλουτίζει τους τρόπους πληρωμής στην πλατφόρμα του, με στόχο την βελτίωση της αγοραστικής εμπειρίας των χρηστών της και την ακόμα ταχύτερη απόκτηση ασφάλισης.  

Η εταιρεία, πιστή στο στόχο της να προσφέρει πάντα τις καλύτερες λύσεις στους πελάτες της από άποψη οικονομίας, ευκολίας, ταχύτητας και αξιοπιστίας, εξελίσσει συνεχώς τις επιλογές & δυνατότητες που προσφέρει και στο κομμάτι της εξόφλησης συμβολαίου. Καθώς οι περισσότεροι χρήστες πλέον, κάνουν τις αγορές τους μέσω κινητού, στο σύστημα πληρωμών της πλατφόρμας προστέθηκε και η δυνατότητα πληρωμής μέσω Google Pay & Apple Pay.  

Μέχρι σήμερα, οι χρήστες της πλατφόρμας μπορούσαν να εξοφλήσουν το ασφαλιστήριο συμβόλαιό τους μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας (με τη δυνατότητα έως και 12 άτοκων δόσεων) και μέσω κατάθεσης σε λογαριασμό. 

Ο Στέφανος Φαλκονάκης, Chief Growth & Marketing Officer, δήλωσε, “Ο νέος αυτός τρόπος εξόφλησης έχει στόχο να κάνει ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη την online ασφάλιση μέσω της υπηρεσίας μας, διασφαλίζοντας πάντα την ασφάλειατων προσωπικών στοιχείων και δεδομένων των χρηστών μας. Σήμερα, περισσότεροι από 2 εκατομμύρια χρήστες επισκέπτονται ετησίως τις πλατφόρμες μας μέσω κινητής συσκευής, εκ των οποίων το 95% είναι συσκευές Android & iOS”  

Το insurancemarket.gr, βρίσκεται δίπλα στον καταναλωτή τα τελευταία 10χρόνια, στην επιλογή ασφαλιστικών προϊόντων. Στην πλατφόρμα, οι χρήστες μπορούν να φτιάξουν και εξατομικευμένα πακέτα προσθέτοντας τις καλύψεις που επιθυμούν, απολαμβάνοντας ποικιλία επιλογών μέσω της άμεσης σύγκρισης 25+ ασφαλιστικών εταιρειών, γρήγορη αγορά, κορυφαία εξυπηρέτηση και μοναδικές παροχές σε όλη τη διάρκεια της ασφάλισής τους.