Ιντερσαλόνικα: Πιστοποιητικό επιπέδου Α’

Με αφορμή την ανακοίνωση από την Τράπεζα της Ελλάδος, της ημερομηνίας διεξαγωγής εξετάσεων στις 22/03/2012, ο Όμιλος Ιντερσαλόνικα, ως πιστοποιημένο Κέντρο Εκπαίδευσης Διαμεσολαβούντων στις ασφαλίσεις προσώπων, ανακοινώνει ότι συνεχίζονται οι εγγραφές στην Αθήνα για τον νέο Κύκλο Σπουδών για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επιπέδου Α’. 

Τα μαθήματα που θα αρχίσουν την Παρασκευή 30/03/2012 θα διεξαχθούν στο κτήριο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αθηνών & Νότιας Ελλάδας του Ομίλου, στη Λεωφόρο Συγγρού 175 στην Αθήνα και θα ολοκληρωθούν σε δύο Σαββατοκύριακα (31/03 και 01-07 και 08/04/2012).

Στους εγγεγραμμένους θα διανεμηθούν δωρεάν εκπαιδευτικές σημειώσεις και πρόσθετο υλικό όπου εμπεριέχονται οι παρουσιάσεις των εκπαιδευτών οι οποίοι θα αναλύσουν διεξοδικά την εξεταστέα ύλη με τα νέα δεδομένα της Τράπεζας της Ελλάδος, και τεστ προσομοίωσης των εξετάσεων με τα νέα δεδομένα.

Η υλικοτεχνική υποδομή, τα εποπτικά μέσα και οι έμπειροι εκπαιδευτές σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον της Διοίκησης για εμπεριστατωμένη κατάρτιση και διαρκή επιμόρφωση όσων ασχολούνται με την Ιδιωτική Ασφάλιση εγγυώνται την επιτυχία στις εξετάσεις που οργανώνονται από την Τράπεζα της Ελλάδος. 

Κάθε ενδιαφερόμενος για πετυχημένη καριέρα στον χώρο της Ιδιωτικής Ασφάλισης, μπορεί να λάβει πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή στον επόμενο κύκλο σπουδών από τον Υπεύθυνο κ. Ανέστη Κεφαλίδη στο 2310492100 & 2310492207 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Kefalidis.A@intersalonica.gr.