Ο Γενικός Διευθυντής της Interamerican Βοηθείας, κος Γιώργος Βαλαής

Γ. Βαλαής, Interamerican Βοηθείας: Πάντα στο επίκεντρο ο πελάτης – εν εξελίξει το επενδυτικό πλάνο 5 εκατ. ευρώ

«Για την Interamerican Βοηθείας αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα η εξυπηρέτηση και η ασφάλεια του πελάτη στον δρόμο, με την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Για τον λόγο αυτό επενδύουμε συνεχώς, και αυτό αποδεικνύεται από το εν εξελίξει επενδυτικό πλάνο αξίας 5 εκατομμυρίων, σε εξειδικευμένο προσωπικό, ανανέωση και επέκταση του ιδιόκτητου στόλου μας, τη διάθεση ενός ευρέως δικτύου συνεργαζομένων συνεργείων αλλά και σε σύγχρονες πρακτικές και τεχνολογίες που ανταποκρίνονται στις νέες ανάγκες που διαμορφώνονται στον χώρο της οδικής βοήθειας».

Αυτο σημειώνει απο τη πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής της Interamerican Βοηθείας, κ. Γιώργος Βαλαής, με αφορμή τις τελευταίες πρωτοβουλίες που παίρνει η εταιρεία.

Ειδικότερα, η Interamerican Βοηθείας ενσωματώνει την ηλεκτροκίνηση στο επιχειρείν της και καινοτομεί για ακόμη μια φορά εντάσσοντας στον στόλο της και ηλεκτρικά ποδήλατα για την επί τόπου εξυπηρέτηση των πελατών της.

Εξάλλου, η μεγάλη στροφή προς τα ηλεκτρικά οχήματα σε μια προσπάθεια να κάνουμε τις μετακινήσεις μας πιο «πράσινες», έχει επηρεάσει και δημιουργήσει νέες ανάγκες σε υποδομές και υπηρεσίες γύρω από τη μετακίνηση των οχημάτων.

Επένδυση στην εκπαίδευση για τα ηλεκτρικά οχήματα

Παράλληλα, η εταιρεία παρακολουθώντας τον ολοένα αυξανόμενο αριθμό ηλεκτρικών οχημάτων, επένδυσε στην εκπαίδευση των επαγγελματιών οδηγών της. Συγκεκριμένα, τον περασμένο Ιούνιο, 120 οδηγοί της Οδικής Βοήθειας από όλη την Ελλάδα και 15 επαγγελματίες από την Πρότυπη Μονάδα Αποζημίωσης & Επισκευής Αυτοκινήτων, CARPOINT, παρακολούθησαν εξατομικευμένο σεμινάριο θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης του Ινστιτούτου Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου – ΙΔΕΕΑ.

Στόχος του ήταν η διαχείριση και η παροχή υπηρεσιών οδικής βοήθειας σε ηλεκτροκίνητα και υβριδικά οχήματα με απόλυτη ασφάλεια τόσο για τον πελάτη και το όχημά του, όσο και τον επαγγελματία οδηγό της Οδικής Βοήθειας.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*