Συνεργασία Carglass®Ελλάδος με EVziiin© για το Δίκτυο Σταθμών Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

Η Carglass® Ελλάδος συνεχίζει να επενδύει στον τομέα της πράσινης ανάπτυξης, εντάσσοντας το Δίκτυο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων, που ήδη διαθέτει, στο δίκτυο των έξυπνων σημείων φόρτισης της EVziiin©. Πλέον, οι οδηγοί ηλεκτροκίνητων θα μπορούν να φορτίζουν εύκολα και γρήγορα το ηλεκτρικό τους όχημα, σε έναν από τους Σταθμούς Φόρτισης της Carglass® στην Αττική μέσω του EVziiin© app.

Η πλατφόρμα της EVziiin© ανήκει στην εταιρεία Fenst (μέλος του Ελληνο-Ολλανδικού οικοσύστηματος εταιρειών της Innvestio). Μέσα από το EVziiin© APP οι οδηγοί ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων μπορούν εύκολα και γρήγορα να κάνουν κράτηση σε έναν από τους Σταθμούς Φόρτισης της Carglass®, να φορτίσουν το ηλεκτρικό τους όχημα και να πληρώσουν με ασφάλεια, μέσα από το ψηφιακό πορτοφόλι της EVziiin©. Η διαδικασία είναι αυτοματοποιημένη και οι Σταθμοί Φόρτισης της Carglass® παραμένουν διαθέσιμοι προς χρήση 24 ώρες το 24ωρο. Σε κάθε Σταθμό υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες σχετικά με την χρήση του φορτιστή και QR codes για την λήψη της εφαρμογής σε smartphone.

Σε μια εποχή όπου τα ηλεκτρικά οχήματα αυξάνονται με κατακόρυφο ρυθμό, η Carglass® Ελλάδος ως ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο δραστηριοποίησής της, εξελίσσει διαρκώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες της παραμένοντας πιστή στον Βασικό της Σκοπό, να δίνει λύσεις στα προβλήματα των Ανθρώπων με πραγματικό ενδιαφέρον. Στην ίδια κατεύθυνση, η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί από το κορυφαίο Ινστιτούτο της αυτοκινητοβιομηχανίας, Institute of the Motor Industry για την εφαρμογή των ενδεδειγμένων μεθόδων εργασίας σε ηλεκτροκίνητα οχήματα.

Για την Carglass® παραμένει πρωταρχικός στόχος να Κάνει τη Διαφορά σε όλες τις πτυχές της επιχειρησιακής της λειτουργίας και δεσμεύεται να συνεχίσει να επενδύει σε υπηρεσίες που ενισχύουν την ανταποδοτικότητα στο Περιβάλλον και στην Κοινωνία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*