Brokers Union: Πάνω από 10% η άνοδος στα αποτελέσματα 6μηνου

Μία διαφορετική Business συνάντηση για το in house και Αποκλειστικό Δίκτυο Συνεργατών του Nομού Αττικής, διοργάνωσε η Brokers Union την Πέμπτη 23/06/2022.

Σε έναν πολύ όμορφο χώρο στο Μικρολίμανο του Πειραιά, στο roof top του All Day Bar Restaurant “Horizon”, ο Πρόεδρος της Brokers Union κύριος Βελλιάδης Νικόλαος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Brokers Union κύριος Καλαμπαλίκης Φώτης και οι συνεργάτες που παρευρέθηκαν, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα, θέματα της καθημερινότητας και πολλά άλλα.

Με αφορμή το επερχόμενο κλείσιμο του 1ου εξαμήνου του 2022 και το επικείμενο αποτέλεσμα αυτού, το οποίο φαίνεται να κυμαίνεται σε επίπεδα άνω του 10% αύξησης σε σχέση με το 2021, έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση.

Οι συνεργάτες του Εσωτερικού Δικτύου και οι Αποκλειστικοί συνεργάτες, συζήτησαν με τον Διευθυντή του Κλάδου Ζωής & Υγείας κύριο Γιώργο Κοντογιάννη και τους λοιπούς επικεφαλείς των τμημάτων της Brokers Union θέματα που μπορούν να βοηθήσουν την παραγωγική τους δραστηριότητα.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων κύριος Γιώργος Καραγιαννάκης και η ομάδα του, μαζί με την Διοίκηση της Brokers Union , συνομιλούσαν με τους συνεργάτες τις στρατηγικές και το πλάνο που θα ακολουθήσουν για την μέγιστη επίτευξη των εμπορικών στόχων που έχουν τεθεί για την φετινή χρονιά αποφέροντας έτσι την μέγιστη απόδοση της win – win συνεργασίας που πρεσβεύει η Διοίκηση της Brokers Union.

Ο κύριος Βελλιάδης Νικόλαος και ο κύριος Καλαμπαλίκης Φώτης αναφέρονταν συνεχώς στην διοικητική απόφαση για ολιστική εξυπηρέτηση προς το Δίκτυο συνεργατών της Brokers Union και την έντονη προσπάθεια, «να βρισκόμαστε Πάντα δίπλα σας», όπως σχεδόν με μια φωνή ανέφεραν στην κάθε τους συνομιλία με τους συνεργάτες.

Η όμορφη ατμόσφαιρα και η υπέροχη θέα βοηθούσαν να γίνει αυτή η επαγγελματική συνάντηση σε διαφορετικό κλίμα, μακριά από τα meeting rooms, απολαμβάνοντας τα κοκτέιλ και την μουσική που επιμελούνταν οι άνθρωποι του Horizon.

Κλείνοντας την ωραία αυτή βραδιά, η Διοίκηση της Εταιρίας ευχαρίστησε του συνεργάτες για την πολύ χρήσιμη επικοινωνία που είχαν και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη συνάντηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*