H NN Hellas βάζει στόχο 1 δισ. ευρώ παραγωγή!

του Βάιου Κρόκου

Επιστροφή στη κανονικότητα με ένα μεγάλο συνέδριο για τους ανθρώπους της NN Hellas! Οι συνθήκες όμως είναι πλέον διαφορετικές: Νέες προκλήσεις και νέα φιλόδοξα πλάνα, καθώς η NN Hellas θέτει νομοτελειακά ως στόχο – μετά και την εξαγορά της MetLife – μόνο τη κορυφή!

Αυτό επεσήμανε η διοίκηση του εταιρείας σε ένα Συνέδριο Πωλήσεων στο οποίο παρευρέθηκαν Συνεργάτες από κάθε περιοχή της χώρας και με τη παρουσία του νέου δικτύου – που προέκυψε από τη παραπάνω συμφωνία.

Πλέον ως νέα οντότητα η εταιρεία κατέχει μερίδιο αγοράς 30% στους κλάδους Ζωής και Υγείας, και 18% στο σύνολο της αγοράς. Οι βλέψεις είναι ακόμη υψηλότερες, θέτοντας στόχους που ξεπερνούν τα ελληνικά δεδομένα (1 δισ. ευρώ παραγωγή σε 2 χρόνια), όπως είπε χαρακτηριστικά και ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Διονύσης Νοδάρος.

“Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη σήμερα, γιατί όλοι “Μεγαλώνουμε Μαζί”, ενωμένοι! Δεν δημιουργούμε μόνο τη μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα αλλά μια εταιρεία πρότυπο σε λειτουργίες και καινοτομία αλλά κυρίως κοντά στη καρδιά των ανθρώπων μας”, σημείωσε η κα Μαριάννα Πολιτοπούλου, πρόεδρος και CEO της εταιρείας.

 

Παράλληλα η ίδια ανακοίνωσε τη νέα διοικητική ομάδα της ενοποιημένης εταιρείας, που ξεκινά τυπικά τις εργασίες της τον Οκτώβριο (παρακάτω φωτογραφία)

Ισχυρά τα μεγέθη – δίνει μέρισμα 

Ιδιαίτερα ικανοποιητικά είναι τα μεγέθη για την NN Hellas, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο Γενικός Οικονομικός Διευθυντής, Gabor Szegedi, ο οποίος μίλησε για την θετική πορεία σε επίπεδο πωλήσεων, εγγεγραμμένων ασφαλίστρων, φερεγγυότητας κλπ.

Πιο αναλυτικά, άνοδο κατά 22% σημείωσαν τα μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα και διαμορφώθηκαν στα 827 εκατ. ευρώ

Επίσης, αύξηση σημείωσαν τόσο τα προ φόρων όσο και τα καθαρά κέρδη το 2021 σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα. Ειδικότερα τα προ φόρων διαμορφώθηκαν στα 22 εκατ. ευρώ έναντι 16 εκατ. προηγουμένως, ενώ τα καθαρά 13 εκατ έναντι 10 εκατ. αντίστοιχα. Την ίδια ώρα, πάνω από 200% διαμορφώνονται οι δείκτες φερεγγυότητας.

Στόχος, μεταξύ άλλων, είναι η πλήρης ενοποίηση σε όλα τα επίπεδα με αύξηση της παραγωγικότητας και της καινοτομίας, όπως τόνισε.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως η εταιρεία θα διανείμει μέρισμα για πρώτη φορά.

1 στους 3 Έλληνες είναι στην NN

“Ένα συνέδριο που όλοι μαζί εγκαινιάζουμε τη νέα εποχή της NN. Πρωταγωνιστές είστε εσείς”, σημείωσε ο κ. Δ. Νοδάρος μιλώντας στους Συνεργάτες και υπογραμμίζοντας το κρίσιμο ρόλο που κατέχουν στη σχέση με τον πελάτη και τις ανάγκες του.

“Μεγαλώνουμε μαζί, αθροίζουμε τεχνογνωσία και ασφαλισμένους αναδεικνύοντας όλα τα δυνατά μας σημεία. Μεγαλώνουμε μαζί, ενωμένοι μπορούμε να δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα, κάτι που ακομη δεν έχουμε συνειδητοποιήσει.

“1 στους 3 ασφαλισμένους Έλληνες, είτε με ατομικό είτε με ομαδικό ανήκει στην οικογένεια μας. Η εμπορική μας επωνυμία μεγαλώνει ακόμη περισσότερο και κάνει την NN βασική επιλογή για όλα τα ελληνικά νοικοκυριά. Ο στόχος μας είναι το πιο δυνατό σημείο μας. Σε δυο χρόνια από τώρα στόχος είναι το 1 δισ. ευρώ παραγωγή, ένα νούμερο εκτός πραγματικότητας και ξεπερνά τα ελληνικά δεδομένα”, τόνισε χαρακτηριστικά.

“Εσείς αποτελείται το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο, η κινητήριος δύναμη της εταιρείας. Βάζετε την NN σε κάθε οικογένεια και σπίτι”, είπε στους Συνεργάτες – μεταξύ άλλων – ο κ. Νοδάρος διαβεβαιώνοντας πως οι επενδύσεις και τα σχέδια για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα με στήριξη του Δικτύου Πωλήσεων θα συνεχιστούν αμείωτα.

H NN Hellas εστιάζει στους κλάδους Ζωής και Υγείας, δίχως να παραβλέπει και τα επενδυτικά προϊόντα που “τρέχουν” με επιτυχία.

“Σήμερα βρισκόμαστε εδώ το μεγαλύτερο και δυνατότερο Δίκτυο Πωλήσεων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά”, είπε ο κ. Νοδάρος δίνοντας το έναυσμα για τις επόμενες επιτυχίες με τη φράση “Μαζί Μεγαλώνουμε

*ακολούθησαν οι βραβεύσεις των κορυφαίων Συνεργατών του Δικτύου Πωλήσεων για μια σειρά κατηγοριών.

**Με νόημα και ιδιαίτερους συμβολισμούς η ομιλία του Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια ο οποίος ανέδειξε τα οφέλη της ομαδικότητας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*