Η Kleopas Alliott στο EMEA Regional Conference της Alliott Global Alliance

Η Kleopas Alliott, επίσημο μέλος της διεθνούς συμμαχίας Alliott Global Alliance, συμμετείχε στο EMEA Regional Conference που πραγματοποιήθηκε στη Βουδαπέστη. Η εκδήλωση προσέλκυσε περισσότερους από 100 αντιπροσώπους από 40 χώρες εντός και εκτός Ευρώπης και Μέσης Αναστολής με σημαντικό αριθμό νέων εταιρειών-μελών που, μέχρι πρόσφατα, δεν είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν λόγω του COVID-19.

Η πρώτη ημέρα του συνεδρίου ήταν αφιερωμένη σε εξειδικευμένες πρακτικές, οι οποίες είχαν ως στόχο να ενθαρρύνουν τα μέλη να σκεφτούν πιο ανοιχτά, να γίνουν δημιουργικά και να αναζητήσουν ευκαιρίες ανάπτυξης πελατών και προώθησης μεταξύ τους. Στη συνέχεια, οι εμπειρογνώμονες Kevin Vaughan-Smith και Stuart Maister από την Mutual Value πραγματοποίησαν δύο workshops σχετικά με το πώς να συνεργάζονται τα μέλη και πώς μπορούν να επωφεληθούν στο πλαίσιο της συμμαχίας.

Στη διάρκεια του συνεδρίου, ο Giles Brake, Διευθύνων Σύμβουλος της AGA, επεσήμανε την ταχεία ανάπτυξη των μελών της συμμαχίας που είναι κυρίως νομικές και λογιστικές εταιρείες αλλά και τους στόχους που υλοποιήθηκαν τους τελευταίους μήνες. Μάλιστα, η Alliott Global Alliance με παρουσία σε πάνω από 100 χώρες, ξεπέρασε φέτος τις 200 εταιρείες-μέλη. Ο CEO παρουσίασε επίσης παραδείγματα για το πώς η παγκόσμια εμβέλεια της συμμαχίας έχει στρατηγικό αντίκτυπο στις πρωτοβουλίες ανάπτυξης πελατών των εταιριών μελών και στα ποσοστά επιτυχίας στην ανάληψη νέων κοινών διασυνοριακών συμβάσεων.

Παρουσιάστηκαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα υπηρεσία της συμμαχίας, International Expansion & Compliance Solutions, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2022 για να καταστήσει πιο ξεκάθαρες και προσιτές τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω των εταιρειών-μελών σε όλο τον κόσμο, σε διεθνείς οργανισμούς που εδρεύουν σε τοπικές αγορές.

Μεταξύ των  ομιλητών ήταν και ο Attila Mizsér, Χρυσός Ολυμπιονίκης (1988, μοντέρνο πένταθλο), προπονητής και πρώην επικεφαλής πωλήσεων της UniCredit Bank Ουγγαρίας όπως και ο πρώην Βρετανός χειμερινός Ολυμπιονίκης Eddie “The Eagle” Edwards, οι οποίοι μοιράστηκαν με τους συνέδρους τις μοναδικές και εμπνευσμένες ιστορίες τους.

Ο Richard Spencer, επικεφαλής του τμήματος βιωσιμότητας στο ICAEW, συμμετείχε σε μια συζήτηση σχετικά με τη σημασία της Βιώσιμης Ανάπτυξης, ενώ ο Mark Lee, FCA, έριξε την αυλαία του συνεδρίου με μια διασκεδαστική παρουσίαση σχετικά με το πώς να σας θυμούνται και να σας συστήνουν καλύτερα.

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου υπήρχαν πολλές ευκαιρίες διασύνδεσης και γνωριμίας σε συνδυασμό με τη νυχτερινή ζωή και τον πολιτισμό της Ουγγαρίας.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Kleopas Alliott, κα Μαρία Γρατσία που εκπροσώπησε την εταιρεία στο συνέδριο δήλωσε σχετικά: «Η συμμετοχή μας στο EMEA Conference της Alliott Global Alliance ήταν μια μοναδική εμπειρία αφού καταφέραμε μετά από πολύ καιρό να συναντήσουμε παλιούς συνεργάτες και να γνωρίσουμε πολλούς καινούριους από κοντά. Τα εφόδια που αποκτούν οι άνθρωποι μας από τα συνέδρια που διεξάγει ο όμιλος είναι εξαιρετικά μεγάλα, αφού γνωρίζουν και συζητούν με εξειδικευμένα στελέχη από όλο τον κόσμο, και εκπαιδεύονται από ειδικούς συνεργάτες οι οποίοι βοηθούν στην περαιτέρω εξέλιξη των ικανοτήτων τους ώστε να είναι σε θέση να δώσουν ωφέλιμες λύσεις σε περίπλοκα θέματα που απασχολούν τους πελάτες μας στην Ελλάδα αλλά κι σε όλο τον κόσμο.»

Ο Giles Brake σχολίασε σχετικά: «Μετά από δυο χρόνια αναγκαστικής αναμονής λόγωCOVID-19, η ατμόσφαιρα σε αυτό το συνέδριο ήταν αυτή που περιμέναμε. Με χαροποιεί ιδιαίτερα που πολλά μέλη έδειξαν ότι η παρουσία τους στη Βουδαπέστη προσέδωσε τεράστια αξία όσον αφορά τη διεθνή συνδεσιμότητα και τις ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την εταιρεία Fehér Legal & Tax για την υποστήριξή της στην πραγματοποίηση αυτού του πολύ επιτυχημένου συνεδρίου.»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*