Μ. Πολιτοπούλου: Να δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη εταιρία στην ελληνική ασφαλιστική αγορά

Βήμα βήμα με προσεκτικό σχέδιο προς μια νέα εποχή για την εταιρεία προχωρά η NN Hellas. Σε σχετική ανακοίνωση με αφορμή την ολοκλήρωση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων σε Ελλάδα – και – Πολωνία, η Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΝΝ Hellas και της ΝΝ Hellas II, Μαριάννα Πολιτοπούλου σημείωσε:

«Από τα τέλη Ιανουαρίου ξεκινήσαμε τη διαδικασία ενοποίησης. Η απόκτηση αυτή θα μας δώσει τη δυνατότητα να εμπλουτίσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να διαφοροποιήσουμε την πλατφόρμα διανομής μας, με ανθρωποκεντρική προσέγγιση. Έχοντας προετοιμάσει το σχέδιό μας προσεκτικά, εργαζόμαστε όλοι μαζί για να υλοποιήσουμε τη συνένωση, με στόχο να δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη εταιρία στην ελληνική ασφαλιστική αγορά».

Όπως είπε ο David Knibbe, CEO NN Group:

«Η σημερινή ημέρα αποτελεί ορόσημο για την NN στην Πολωνία και στην Ελλάδα, καθώς αυτή η εξέλιξη ενισχύει τις θέσεις μας σε αυτές τις αγορές που παρουσιάζουν ελκυστικές προοπτικές ανάπτυξης. Τους επόμενους μήνες, θα ενσωματώσουμε τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της MetLife στους τοπικούς οργανισμούς του Ομίλου στις δύο αυτές χώρες. Καθώς ενώνουμε τα δυνατά σημεία των δύο εταιριών, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να σεβόμαστε τα ταλέντα και την εμπειρία των εργαζομένων και των δύο εταιριών και να ακολουθήσουμε μια δίκαιη προσέγγιση με διαφάνεια. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε στο να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες μας και να βελτιώνουμε τις επιδόσεις της ενοποιημένης εταιρίας, δραττόμενοι των ευκαιριών των αγορών και επιτυγχάνοντας τα αναμενόμενα οφέλη από αυτή τη συνένωση. Καλωσορίζουμε τους εργαζόμενους, τους πελάτες και τους συνεργάτες της MetLife Πολωνίας και Ελλάδας και προσβλέπουμε σε ένα επιτυχημένο κοινό μέλλον».

αναλυτικά: NN Group: Ολοκληρώνει την απόκτηση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της MetLife στην Πολωνία και στην Ελλάδα

επίσης: Κ. Κουγιουμουτζής, NN Hellas: Οι Ολλανδοί επένδυσαν γιατί βλέπουν θετικές προοπτικές στην Ελλάδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*