H Allianz Life για 3η φορά στις πιο Ηθικές Εταιρείες στον Κόσμο. Ποιες άλλες ξένες ασφαλιστικές διακρίθηκαν

Για 3η χρονιά η Allianz Life με έδρα τις ΗΠΑ αναγνωρίστηκε ως μια από τις πλέον Ηθικές Εταιρείες στον Κόσμο – “World’s Most Ethical Company”, από το Ινστιτούτο Ethisphere. Πρόκειται για μια τιμητική αναγνώριση καθώς το Ινστιτούτο Ethisphere συνιστά παγκόσμιο ηγέτη στην αναγνώριση και την προώθηση προτύπων ηθικών επιχειρηματικών πρακτικών.

Ειδικότερα, το Ινστιτούτο είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον καθορισμό προτύπων για πρακτικές που τροφοδοτούν τον εταιρικό χαρακτήρα, την εμπιστοσύνη της αγοράς και την επιχειρηματική επιτυχία. Το Ethisphere διαθέτει αξιοσημείωτη εμπειρία στη μέτρηση και τον καθορισμό βασικών προτύπων δεοντολογίας χρησιμοποιώντας πληροφορίες που καθοδηγούνται από δεδομένα που βοηθούν τις εταιρείες να ενισχύσουν τον εταιρικό χαρακτήρα τους, να μετρήσουν και να βελτιώσουν την κουλτούρα τους. Το Ινστιτούτο τιμά τους Οργανισμούς μέσω του προγράμματος αναγνώρισης «Πιο Ηθικών Εταιρειών στον Κόσμο» και παρέχει σε μια κοινότητα ειδικών του κλάδου τη «Συμμαχία Ηγεσίας Επιχειρηματικής Ηθικής (BELA)». Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε Εδώ.

Άλλες εταιρείες που διακρίθηκαν και δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ασφάλισης είναι οι Aflac Incorporated, Blue Shield of California, Cambia Health Solutions, CareFirst BlueCross BlueShield, Health Care Service Corporation, Pacific Life, Unum, Gallagher, Marsh McLennan, The Allstate Corporation, The Hartford. Όλες έχουν έδρα στις ΗΠΑ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*