Infotrust: Σταθερή ανοδική πορεία και προσεγμένες βελτιώσεις στην οργάνωση

Με δεύτερη μεγάλη αλλαγή επαγγελματικού χώρου στα κεντρικά γραφεία της Θεσσαλονίκης ανταποκρίθηκε η Infotrust Μεσίτες Ασφαλειών στη συνεχή εισροή νέας παραγωγής (18% αύξηση τζίρου) αλλά και στην βελτίωση της ποιότητας στην εξυπηρέτηση του δικτύου. 

Η Infotrust Μεσίτες Ασφαλειών, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες μεσιτών στην Ελλάδα, ξεχωρίζει για το πρωτοποριακό μοντέλο εξυπηρέτησης του δικτύου πωλήσεων. Η οργάνωση της εργασίας και της επικοινωνίας με το συνεργάτη βασίζεται αποκλειστικά στην αξιοποίηση της τεχνολογίας και των ψηφιακών συστημάτων. 

Καινοτόμες και λειτουργικές υπηρεσίες αναπτύσσονται διαρκώς και ενημερώνουν το δίκτυο για την on time κατάσταση του χαρτοφυλακίου του, την είσπραξη των συμβολαίων, τις εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά. Με ηλεκτρονικό portal που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί αυτά των ασφαλιστικών εταιριών, η εταιρία απαντά στο παραδοσιακό τρόπο της οργάνωσης πωλήσεων.

Οι νέοι χώροι εμβαδού 1.200 τμ βρίσκονται στο 10ο χλμ Θεσσαλονίκης – Θέρμης στο κτίριο BALKAN CENTER . Τηλ επικοινωνίας 2310492492 Fax 2310474792 mail broker@infotrust.gr www.infotrust.gr