Η NP Ασφαλιστική επενδύει στους νέους ασφαλιστές: Επιτυχία άνω του 85% στις εξετάσεις

H επαγγελματική εκπαίδευση των νέων ασφαλιστών, είναι μία επένδυση των ασφαλιστικών εταιριών πάνω στην ικανότητα του ανθρώπινου δικτύου διαμεσολάβησης που το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα δίκτυα και του δίνει μεγάλη επαγγελματική υπεραξία. Αποτέλεσμα της άρτιας εκπαίδευσης των επαγγελματιών ασφαλιστών είναι η ικανοποίηση των πελατών, η οικονομική εξέλιξη των συνεργατών και η μακροπρόθεσμη επιτυχία των ασφαλιστικών εταιριών.

Η NP Ασφαλιστική δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον ανθρώπινο παράγοντα, καθώς έχει επιλέξει να αναπτύσσεται αποκλειστικά μέσω των Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών. Στα πλαίσια αυτά, αποτελεί στρατηγικό στόχο της Εταιρίας η προετοιμασία νέων ανθρώπων που επιθυμούν να ασκήσουν το ασφαλιστικό επάγγελμα και μόνο κατά την τελευταία 5ετία έχει προετοιμάσει για τις εξετάσεις της Τράπεζας της Ελλάδος περίπου 150 υποψηφίους Ασφαλιστικούς Πράκτορες, εντελώς δωρεάν.

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης της NP Ασφαλιστική πραγματοποιεί ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας υποψηφίων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν Πιστοποίηση γνώσεων Ασφαλιστικού Πράκτορα μέσω των εξετάσεων της Τράπεζας της Ελλάδος. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σεμινάριο προετοιμασίας, επίλυση τεστ προσομοίωσης εξετάσεων και φυσικά διαρκής παροχή εξυπηρέτησης για επίλυση αποριών.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της NP Ασφαλιστική θεωρείται άκρως επιτυχημένο αφού εμφανίζει ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις άνω του 85% σε σύγκριση με το 45% που είναι ο μέσος όρος επιτυχίας στις εξετάσεις της ΤτΕ.

Η στήριξη της Εταιρίας στους νέους στο επάγγελμα Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές συνεχίζεται και μετά την επιτυχία τους στις εξετάσεις. Μια σειρά σεμιναρίων που αφορούν την οργάνωση του ασφαλιστικού γραφείου, τεχνικές πωλήσεων και γνώση προϊόντων, αποτελούν σημαντικά εφόδια στο νέο Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή κατά την είσοδο του στο επάγγελμα. Η διαπροσωπική επαφή και η άμεση εξυπηρέτηση από όλες τις υπηρεσίες της Εταιρίας, αποτελούν έναν επιπλέον παράγοντα πολύτιμης βοήθειας στη διατήρηση των νέων συνεργατών στο επάγγελμα και την ανάπτυξη των εργασιών τους.

Η υγιής ανάπτυξη νέων συνεργατών και η συμβολή στην αναβάθμιση της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς αποτελεί στοίχημα για την NP Ασφαλιστική, το οποίο με σταθερά και αποφασιστικά βήματα ήδη το κερδίζει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*