Συνεργασία Ιντερσαλόνικα και Mega Brokers

Στη συνεργασία της με τη Mega Brokers αναφέρεται η Ιντερσαλόνικα σε ανακοίνωση που εξέδωσε και η οποία είναι η ακόλουθη:

«Σε αντίθεση προς το γενικότερο κλίμα της απαισιοδοξίας και απογοήτευσης, που διακατέχει τους Έλληνες πολίτες και τους εξ αυτών Ιδιώτες Επιχειρηματίες και Επαγγελματίες, φαίνεται ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα και θέληση μεταξύ Ελλήνων να συνεργασθούν και να αντιμετωπίσουν από κοινού τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα της χώρας.

Στα πλαίσια αυτά και μετά από πολλές συζητήσεις σε πνεύμα καλής διάθεσης και αμοιβαίας εμπιστοσύνης, επιτεύχθηκε συμφωνία συνεργασίας της Ανώνυμης Ασφαλειο-Μεσιτικής Εταιρίας «MEGA INSURANCE BROKERS», με έδρα την Αθήνα, που διευθύνει επάξια ο ικανός και διακεκριμένος Επαγγελματίας Ασφαλιστής κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου με την Ασφαλιστική Εταιρία «ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Α.Ε.Γ.Α.» της Θεσσαλονίκης, που εκπροσωπεί και διοικεί ο Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρός της κ. Κωνσταντίνος Γιαννιώτης.

Το όλως ιδιαίτερο της νέας συνεργασίας αυτής, που υπογράφηκε την 20/9/11, είναι το γεγονός της προγραμματισμένης αρνήσεως αποδοχής από την ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ μεγάλων Διαμεσολαβητικών Σχημάτων και ιδιαίτερα Αθηνών και Θεσσαλονίκης, η εξαίρεση της οποίας οφείλεται στην σοβαρότητα και υπευθυνότητα, που διακρίνει πανελληνίως την Ασφαλειο-Μεσιτική εταιρία τού εγνωσμένης αξίας και επαγγελματισμού εκπροσώπου της κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου.

Με παρόμοιες εκλεκτές και διακεκριμένες Συνεργασίες μεταξύ Ελλήνων ικανών, είναι δυνατό να μετατραπεί σταδιακά η επιχειρησιακή και επαγγελματική έρημος της χώρας σε ζωογόνα και αναπτυξιακή όαση. Και αν οι κάθε είδους και μορφής αρμόδιοι μπορούσαν να κατανοήσουν την αξία για την χώρα και τους απογοητευμένους πολίτες της παρομοίων Συνεργασιών, ως εδώδιμων και όχι αποικιακών, τότε είναι βέβαιο ότι θα έσπευδαν αυθόρμητα να τις στηρίξουν με κάθε τρόπο, για να στηριχθούν οι ίδιοι.

Δεν θέλουν όμως, ακριβώς επειδή άλλα και ξένα κέντρα θέλουν έρημη την Ελλάδα και απαξιωμένους τους πολίτες της».