Έρχεται η 3η Συνδιάσκεψη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Παρουσία των 101 εκλεγμένων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στα Επιμελητήρια της χώρας από όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί η 3η Συνδιάσκεψη του κλάδου, στις 20 Νοεμβρίου, στο Αμφιθέατρο της Ραλλείου Σχολής στον Πειραιά.

Διοργανώνεται από τα Επαγγελματικά Επιμελητήρια Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πειραιά με τη στήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και έχει γίνει πλέον θεσμός.

Πραγματοποιείται φέτος για Τρίτη χρονιά, παρόλες τις δυσκολίες της επιδημιολογικής κατάστασης και φορέας φιλοξενίας είναι το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά.

Η Συνδιάσκεψη αποσκοπεί στην πανελλήνια δικτύωση του κλάδου, την απόκτηση ενιαίας παρουσίας και τη διαμόρφωση κοινών χειρισμών στα θέματα που τον αφορούν και ως σήμερα έχει βοηθήσει στο να δημιουργηθεί μια νέα βάση στην παρουσία της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στις εξελίξεις που σχετίζονται με το επάγγελμα.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις που δρομολογούνται, θα έχει ο επιμελητηριακός θεσμός. Τα κατά τόπους Επιμελητήρια μπορούν να συντελέσουν σε συνεργασία με τις επαγγελματικές οργανώσεις του κλάδου να δημιουργηθεί ο δίαυλος συνεργασίας, πληροφόρησης, ενημέρωσης, ενιαίας δράσης και των άλλων παραμέτρων που θα ενισχύσουν την συσπείρωση του κλάδου, ο οποίος τα τελευταία χρόνια με συντονισμένες προσπάθειες και δράσεις έχει αναδειχθεί σημαντικά.

Σε αυτή την κατεύθυνση ενισχυτικό ρόλο έχει και η ολοένα αυξανόμενη συμμετοχή των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στα διοικητικά συμβούλια των Επιμελητηρίων, γεγονός που συμβάλλει στην ανάδειξη του κλάδου της Ιδιωτικής Ασφάλισης και του Αναντικατάστατου ρόλου του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή.

Με την ευκαιρία της φιλοξενίας από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά της ως άνω εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννης Βουτσινάς επισημαίνει ότι:

«Ο Επιμελητηριακός Θεσμός, αξιοποιώντας τους εκλεγμένους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, συνιστά το φιλικότερο και αποτελεσματικότερο περιβάλλον κατοχύρωσης του Επαγγέλματός τους, καθώς και ανάδειξης του ρόλου της Ιδιωτικής Ασφάλισης, στη ζωή μας και στην Επιχειρηματικότητα».

Τι είδαμε τις προηγούμενες χρονιές

2η Εθνική Συνδιάσκεψη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών: Τα κρίσιμα ζητήματα

2η Εθνική Συνδιάσκεψη Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών: Τι είπαν Γ. Βρούτσης, Μ. Ξενογιαννακοπούλου, Γ. Αρβανιτίδης

Η σύνθεση της Συντονιστικής Επιτροπής Διαμεσολαβητών – Πορίσματα 1ης Εθνικής Συνδιάσκεψης

Η 1η Εθνική Συνδιάσκεψη άνοιξε την πόρτα στην ανάπτυξη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*