Ιωνικός και Affidea, «συμπαίκτες» ξανά!

Σύμμαχος στην προσπάθεια του Ιωνικού Νίκαιας στο μπάσκετ η Affidea

Ο Ionikos Nikaia BC HNC Revolution ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με μία εκ των κορυφαίων εταιρειών στο χώρο της υγείας, τον όμιλο Affidea, με αφορμή την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου στο μπάσκετ. 

Η ομάδα καλαθοσφαίρισης και ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων «ενώνουν» τις δυνάμεις τους και ανανεώνουν δυναμικά τη συνεργασία τους για τη σεζόν 2021-2022. H Affidea, ο μεγαλύτερος φορέας παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη, με δραστηριότητα σε 16 χώρες και 308 ιατρικά κέντρα, αποτελεί τον Μεγάλο Υποστηρικτή στη νέα «σελίδα» που ανοίγει πλέον η ομάδα μπάσκετ του Ιωνικού Νίκαιας, καθώς θα αγωνίζεται και στην ευρωπαϊκή διοργάνωση FIBA Europe Cup! 

Οι δύο φορείς ξεκίνησαν την κοινή τους διαδρομή κατά την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, ώστε να πορευτούν μαζί στην προσπάθεια της ομάδας να επανέλθει στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας. 

Για την συνεργασία με τον όμιλο Affidea, η Πρόεδρος της ομάδας Χριστίνα Σκέντζιου δήλωσε:

«Είναι μεγάλη η τιμή και η χαρά μας για τη συνεργασία αυτή, η οποία στηρίζεται σε αμοιβαία εμπιστοσύνη και ειλικρινή εκτίμηση. Ευχαριστούμε την Affidea συνολικά για τη στήριξη που παρέχει στην ομάδα για να συνεχίσει ο Ιωνικός δυναμικά την προσπάθειά του στο υψηλότερο επίπεδο και να έχει μια παρουσία αντάξια των όσων έχει πετύχει η Affidea. Η νέα εποχή για τον Ιωνικό μας με την Affidea στο πλευρό μας, είμαστε σίγουροι ότι θα γράψει ιστορία!».

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος Θεόδωρος Καρούτζος ανέφερε σχετικά:

«Με αφορμή την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου στο μπάσκετ, η Affidea δηλώνει παρούσα στην προσπάθεια της ομάδας του Ιωνικού και στηρίζει το εγχείρημα διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας και παικτών. Ως σύμμαχος στην πρόληψη και στην έγκαιρη διάγνωση, με προγράμματα υγείας για όλη την οικογένεια και τις ακαδημίες, η Affidea υπενθυμίζει την αξία της συμμετοχής των πολιτών σε υγιείς δραστηριότητες που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους σε όλα τα επίπεδα. Με τον Ιωνικό έχουμε κοινές αξίες και ιδανικά, κι ευελπιστούμε ότι θα ζήσουμε νέες μεγάλες επιτυχίες και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην κοινωνία».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*