back to top
28.1 C
Athens
Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2026

Ταξίδι στη Χώρα των Βάσκων για τους Κορυφαίους και Διακεκριμένους συνεργάτες της INTERASCO Α.Ε.Γ.Α.

Για ακόμη μία χρονιά, η INTERASCO A.E.Γ.Α. επιβράβευσε τους συνεργάτες της, οι οποίοι διακρίθηκαν για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις και πέτυχαν τους παραγωγικούς στόχους του σχετικού Διαγωνισμού Πωλήσεων έτους 2023-2024, με ένα ταξίδι από τις 27 έως 01/10/2024, στην υπέροχη χώρα των Βάσκων!

Σαράντα έξι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν και να επισκεφτούν τα πιο σημαντικά μέρη του Bilbao,  όπως το περίφημο Μουσείο Guggenheim, το Μπερμέο, την ιστορική  Γκέρνικα, το κοσμοπολίτικο Σαν Σεμπάστιαν, καθώς επίσης να απολαύσουν μια υπέροχη κρουαζιέρα με κατεύθυνση την εμβληματική γέφυρα Vizcaya. 

- Advertisement -

Στο ταξίδι συνόδευσαν τους συνεργάτες, ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTERASCO Α.Ε.Γ.Α  κ. Κάρολος Σαϊας, ο Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing κ. Κωνσταντίνος Αρβανίτης, η Διευθύντρια Κλάδου Υγείας και Προσωπικών Ατυχημάτων κα Αννη Βασιλιάγκου, η Αναπληρώτρια Διευθύντρια Κλάδου Αυτοκινήτων κα Νατάσσα Αισώπου,  καθώς επίσης και η Διακανονίστρια  Ζημιών Σωματικών Βλαβών & Δικαστικών Υποθέσεων κα Νίκη Φωτοπούλου.  

Η καθιερωμένη βραδιά βραβεύσεων, πραγματοποιήθηκε στο εντυπωσιακό κάστρο Castillo de Arteaga και  ξεκίνησε  με τον χαιρετισμό του Διευθύνοντος Συμβούλου της Interasco A.E.Γ.Α. κ. Κάρολου Σαΐα, ο οποίος αφού συνεχάρη και ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες για τη συμβολή και τον επαγγελματισμό τους, αναφέρθηκε στα βασικά στοιχεία της ελληνικής οικονομίας μέχρι και σήμερα, τις  επιπτώσεις των φυσικών φαινομένων που έπληξαν τη χώρα μας καθώς επίσης την κλιματική αλλαγή σε παγκόσμιο επίπεδο.

- Advertisement -
κ. Kώστας Αρβανίτης, κα Νίκη Φωτοπούλου, κ. Κάρολος Σαΐας, κα Νατάσσα Αισώπου, κα Αγγελική Τσουβαλά, κα Άννη Βασιλιάγκου

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κος Σαΐας τόνισε:

« Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, καλούμαστε να δράσουμε, να καινοτομήσουμε και να είμαστε κοντά στους ασφαλισμένους μας, παρέχοντας λύσεις που καλύπτουν πραγματικά τις ανάγκες τους.

Η κυβέρνηση προανήγγειλε μέτρα για την υποχρεωτική ασφάλιση ζημιών από φυσικά φαινόμενα καθώς και κίνητρα για τη γενικότερη ενίσχυση της ασφάλισης περιουσίας  αλλά και της ασφάλισης υγείας. Η υλοποίηση αυτών των εξαγγελιών θα δημιουργήσουν πολύ μεγάλες ευκαιρίες στην Ελληνική Ασφαλιστική Βιομηχανία, ενώ θα βοηθήσουν ώστε η αναλογία των ασφαλίστρων προς το ΑΕΠ από το 2,5% που είναι τώρα να φτάσει πιο κοντά στον Ευρωπαϊκό ΜΟ. Παράλληλα θα συμβάλουν στη στήριξη και προστασία των πολιτών.

Σύμφωνα με τους στόχους που έχει θέσει η Εταιρεία κατά την τρέχουσα χρήση, ο κύκλος εργασιών προβλέπεται ότι για το 2024 θα κυμανθεί στα επίπεδα του 2023 αλλά με σημαντική βελτίωση στα τεχνικά μας αποτελέσματα.

Επιπλέον, το business plan της Εταιρείας προβλέπει για τα επόμενα έτη  η παραγωγή ασφαλίστρων  να προσεγγίσει τους παραγωγικούς στόχους των 50εκ.,60εκ.,70 εκ., με απώτερο στόχο τα 100 εκ.

Παράλληλα παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στην αγορά και δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο εξαγοράς, εφόσον προκύψουν οι κατάλληλες ευκαιρίες που θα ευθυγραμμίζονται με τη στρατηγική μας και θα προσθέσουν αξία στην εταιρεία μας.

Οι θετικές αυτές εξελίξεις αφενός οφείλονται σε Εσάς, τους Συνεργάτες μας, αλλά και στην μεγάλη υποστήριξη που έχουμε από τη μητρική μας Εταιρεία Harel.

Δέσμευσή μας, προς όλο το δίκτυο συνεργατών  που μας τιμάτε σήμερα με την παρουσία σας, είναι ότι να συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να εξελισσόμαστε διαρκώς, να σας παρέχουμε προτάσεις & λύσεις οι οποίες θα ενισχύουν το τόσο σημαντικό έργο σας και να βρισκόμαστε πάντοτε δίπλα σας.»

Εν συνεχεία, τον λόγο πήρε ο κ. Κωσταντίνος Αρβανίτης-Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της INTERASCO Α.Ε.Γ.Α.,  ο οποίος αφού ευχαρίστησε και συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες  για την επίτευξη των παραγωγικών τους αποτελεσμάτων, αναφέρθηκε στα βασικά στοιχεία τα οποία χαρακτηρίζουν και κάνουν την Εταιρεία ξεχωριστή.

«Οι αξίες μας, η δέσμευσή μας προς την ποιότητα και φυσικά  το όραμά μας, θα είναι πάντα το να   προστατεύουμε τα όνειρα των ανθρώπων, να δημιουργούμε ασφάλεια και να προσφέρουμε παροχές και υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου. Οι  ανάγκες των πελατών μας ήταν, είναι, και θα είναι  πάντα στο επίκεντρο της προσπάθειάς μας.

Η Interasco θέλουμε να  είναι  παράδειγμα του πώς μπορούν οι επιχειρήσεις να εξελίσσονται  συνεχώς, διατηρώντας παράλληλα τα ιδανικά και τις αξίες τους. Και όπως λέμε… η εταιρεία μας θα συνεχίσει να  μεγαλώνει  μαζί με τους συνεργάτες της. Και με αυτήν την Δέσμευση, θα  συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και στο μέλλον σας.»

Μετά τη λήξη των βραβεύσεων ο CEO της Interasco κ. Κάρολος Σαΐας  υπενθύμισε  το επόμενο ταξίδι επιβράβευσης στο Buenos Aires και  ακολούθησε το  επίσημο δείπνο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Κ. Σαΐας: «Η Κάλυμνος αποκτά ξεχωριστή θέση στην καρδιά της INTERASCO»

Στο πλαίσιο του προγράμματος ΕKE αλλά και της διαχρονικής δέσμευσης της εταιρείας να στηρίζει έμπρακτα τις τοπικές κοινωνίες

EAEE: Πάνω από 13.000 περιπτώσεις ασφαλιστικής απάτης εξακριβώθηκαν τη διετία 2023-2024

Τα νούμερα αποτυπώνουν τη συνεχή αναβάθμιση των μηχανισμών πρόληψης και αντιμετώπισης – Πώς διαμορφώνονται ανά κλάδο

Υψηλοί στόχοι και εργαλεία επίτευξής τους παρουσιάστηκαν στην Εκπαιδευτική Συνάντηση της Interasco στη Β. Ελλάδα

Φιλόδοξος στόχος για παραγωγή 100 εκατ. ευρώ έως το 2031, μέσα από οργανική ανάπτυξη και συνεχή ενίσχυση του δικτύου

Η μάχη κατά της ασφαλιστικής απάτης είναι υπόθεση όλων

Το ζήτημα αφορά την ομαλή λειτουργία ολόκληρης της αγοράς και, τελικά, την προστασία των συνεπών ασφαλισμένων

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Glassdrive: Πρώτο κουδούνι με έλεγχο στα κρύσταλλα των σχολικών λεωφορείων

Η εταιρεία συνδέει την έναρξη της σχολικής περιόδου με την ανάγκη για ασφαλείς μετακινήσεις των παιδιών

Anytime: Από το ελληνικό digital στο περιφερειακό στοίχημα – Ελλάδα, Κύπρος, Ρουμανία και;;;

Το brand που ξεκίνησε να αλλάζει πώς αγοράζεται η ασφάλιση στην Ελλάδα δοκιμάζει αν μπορεί να κάνει το ίδιο σε μια ολόκληρη περιφερειακή αγορά

Εθνική Ασφαλιστική: Κέρδισε το στοίχημα των 350.000 και ανεβάζει τον πήχη στις 800.000

Η νέα ηλεκτρονική πύλη της εταιρείας θα είναι έτοιμη να λειτουργήσει την 1η Ιανουαρίου του 2027

Στους 50.000 πελάτες η Anytime στη Ρουμανία – Το ορόσημο που θέτει τον πήχη για την επόμενη ημέρα

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Couuntry Manager Αντώνης Τσακνάκης, «τα καλύτερα έρχονται»

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

$4,8 δισ. η αγορά για την ασφάλεια της Τεχνητής Νοημοσύνης – Ο νέος κίνδυνος που μπαίνει στο underwriting

Kρίσιμο πλέον το ερώτημα ποιος ευθύνεται όταν ένα σύστημα AI προκαλεί ζημία

Πού πάνε οι προμήθειες

Τόσες και τόσες διοικήσεις διατείνονται ότι το ονομαστό AI θα φέρει την επανάσταση στην εργασία και θα τους λύσει τα χέρια

Glassdrive: Πρώτο κουδούνι με έλεγχο στα κρύσταλλα των σχολικών λεωφορείων

Η εταιρεία συνδέει την έναρξη της σχολικής περιόδου με την ανάγκη για ασφαλείς μετακινήσεις των παιδιών

Anytime: Από το ελληνικό digital στο περιφερειακό στοίχημα – Ελλάδα, Κύπρος, Ρουμανία και;;;

Το brand που ξεκίνησε να αλλάζει πώς αγοράζεται η ασφάλιση στην Ελλάδα δοκιμάζει αν μπορεί να κάνει το ίδιο σε μια ολόκληρη περιφερειακή αγορά