back to top
15.9 C
Athens
Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2026

Ταξίδι στη Χώρα των Βάσκων για τους Κορυφαίους και Διακεκριμένους συνεργάτες της INTERASCO Α.Ε.Γ.Α.

Για ακόμη μία χρονιά, η INTERASCO A.E.Γ.Α. επιβράβευσε τους συνεργάτες της, οι οποίοι διακρίθηκαν για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις και πέτυχαν τους παραγωγικούς στόχους του σχετικού Διαγωνισμού Πωλήσεων έτους 2023-2024, με ένα ταξίδι από τις 27 έως 01/10/2024, στην υπέροχη χώρα των Βάσκων!

Σαράντα έξι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν και να επισκεφτούν τα πιο σημαντικά μέρη του Bilbao,  όπως το περίφημο Μουσείο Guggenheim, το Μπερμέο, την ιστορική  Γκέρνικα, το κοσμοπολίτικο Σαν Σεμπάστιαν, καθώς επίσης να απολαύσουν μια υπέροχη κρουαζιέρα με κατεύθυνση την εμβληματική γέφυρα Vizcaya. 

- Advertisement -

Στο ταξίδι συνόδευσαν τους συνεργάτες, ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTERASCO Α.Ε.Γ.Α  κ. Κάρολος Σαϊας, ο Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing κ. Κωνσταντίνος Αρβανίτης, η Διευθύντρια Κλάδου Υγείας και Προσωπικών Ατυχημάτων κα Αννη Βασιλιάγκου, η Αναπληρώτρια Διευθύντρια Κλάδου Αυτοκινήτων κα Νατάσσα Αισώπου,  καθώς επίσης και η Διακανονίστρια  Ζημιών Σωματικών Βλαβών & Δικαστικών Υποθέσεων κα Νίκη Φωτοπούλου.  

Η καθιερωμένη βραδιά βραβεύσεων, πραγματοποιήθηκε στο εντυπωσιακό κάστρο Castillo de Arteaga και  ξεκίνησε  με τον χαιρετισμό του Διευθύνοντος Συμβούλου της Interasco A.E.Γ.Α. κ. Κάρολου Σαΐα, ο οποίος αφού συνεχάρη και ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες για τη συμβολή και τον επαγγελματισμό τους, αναφέρθηκε στα βασικά στοιχεία της ελληνικής οικονομίας μέχρι και σήμερα, τις  επιπτώσεις των φυσικών φαινομένων που έπληξαν τη χώρα μας καθώς επίσης την κλιματική αλλαγή σε παγκόσμιο επίπεδο.

- Advertisement -
κ. Kώστας Αρβανίτης, κα Νίκη Φωτοπούλου, κ. Κάρολος Σαΐας, κα Νατάσσα Αισώπου, κα Αγγελική Τσουβαλά, κα Άννη Βασιλιάγκου

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κος Σαΐας τόνισε:

« Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, καλούμαστε να δράσουμε, να καινοτομήσουμε και να είμαστε κοντά στους ασφαλισμένους μας, παρέχοντας λύσεις που καλύπτουν πραγματικά τις ανάγκες τους.

Η κυβέρνηση προανήγγειλε μέτρα για την υποχρεωτική ασφάλιση ζημιών από φυσικά φαινόμενα καθώς και κίνητρα για τη γενικότερη ενίσχυση της ασφάλισης περιουσίας  αλλά και της ασφάλισης υγείας. Η υλοποίηση αυτών των εξαγγελιών θα δημιουργήσουν πολύ μεγάλες ευκαιρίες στην Ελληνική Ασφαλιστική Βιομηχανία, ενώ θα βοηθήσουν ώστε η αναλογία των ασφαλίστρων προς το ΑΕΠ από το 2,5% που είναι τώρα να φτάσει πιο κοντά στον Ευρωπαϊκό ΜΟ. Παράλληλα θα συμβάλουν στη στήριξη και προστασία των πολιτών.

Σύμφωνα με τους στόχους που έχει θέσει η Εταιρεία κατά την τρέχουσα χρήση, ο κύκλος εργασιών προβλέπεται ότι για το 2024 θα κυμανθεί στα επίπεδα του 2023 αλλά με σημαντική βελτίωση στα τεχνικά μας αποτελέσματα.

Επιπλέον, το business plan της Εταιρείας προβλέπει για τα επόμενα έτη  η παραγωγή ασφαλίστρων  να προσεγγίσει τους παραγωγικούς στόχους των 50εκ.,60εκ.,70 εκ., με απώτερο στόχο τα 100 εκ.

Παράλληλα παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στην αγορά και δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο εξαγοράς, εφόσον προκύψουν οι κατάλληλες ευκαιρίες που θα ευθυγραμμίζονται με τη στρατηγική μας και θα προσθέσουν αξία στην εταιρεία μας.

Οι θετικές αυτές εξελίξεις αφενός οφείλονται σε Εσάς, τους Συνεργάτες μας, αλλά και στην μεγάλη υποστήριξη που έχουμε από τη μητρική μας Εταιρεία Harel.

Δέσμευσή μας, προς όλο το δίκτυο συνεργατών  που μας τιμάτε σήμερα με την παρουσία σας, είναι ότι να συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να εξελισσόμαστε διαρκώς, να σας παρέχουμε προτάσεις & λύσεις οι οποίες θα ενισχύουν το τόσο σημαντικό έργο σας και να βρισκόμαστε πάντοτε δίπλα σας.»

Εν συνεχεία, τον λόγο πήρε ο κ. Κωσταντίνος Αρβανίτης-Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της INTERASCO Α.Ε.Γ.Α.,  ο οποίος αφού ευχαρίστησε και συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες  για την επίτευξη των παραγωγικών τους αποτελεσμάτων, αναφέρθηκε στα βασικά στοιχεία τα οποία χαρακτηρίζουν και κάνουν την Εταιρεία ξεχωριστή.

«Οι αξίες μας, η δέσμευσή μας προς την ποιότητα και φυσικά  το όραμά μας, θα είναι πάντα το να   προστατεύουμε τα όνειρα των ανθρώπων, να δημιουργούμε ασφάλεια και να προσφέρουμε παροχές και υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου. Οι  ανάγκες των πελατών μας ήταν, είναι, και θα είναι  πάντα στο επίκεντρο της προσπάθειάς μας.

Η Interasco θέλουμε να  είναι  παράδειγμα του πώς μπορούν οι επιχειρήσεις να εξελίσσονται  συνεχώς, διατηρώντας παράλληλα τα ιδανικά και τις αξίες τους. Και όπως λέμε… η εταιρεία μας θα συνεχίσει να  μεγαλώνει  μαζί με τους συνεργάτες της. Και με αυτήν την Δέσμευση, θα  συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και στο μέλλον σας.»

Μετά τη λήξη των βραβεύσεων ο CEO της Interasco κ. Κάρολος Σαΐας  υπενθύμισε  το επόμενο ταξίδι επιβράβευσης στο Buenos Aires και  ακολούθησε το  επίσημο δείπνο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αυξημένο ενδιαφέρον και ευρεία συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΣΑΕ

Στο πλαίσιο της ΓΣ, παρέθεσε ομιλία ο καθ. Ν. Βέττας και βραβεύθηκαν οι επιτυχόντες του προγράμματος επιμόρφωσης στελεχών σε συνεργασία με το ΟΠΑ

Ταξίδι επιβράβευσης στο Μπουένος Άιρες για τους κορυφαίους συνεργάτες της Interasco

Κατά τη βραδιά των βραβεύσεων ο Κ. Σαΐας έθεσε μακροπρόθεσμο παραγωγικό στόχο τα €100 εκατ., με υψηλά τεχνικά αποτελέσματα, φερεγγυότητα και αξιοπιστία

H ασφαλιστική απάτη στο στόχαστρο της ΕΑΕΕ, σε συνεργασία με ΕΛΑΣ και Insurance Europe

Η εκδήλωση της 26ης Ιανουαρίου συγκέντρωσε το έντονο ενδιαφέρον της αγοράς για την αντιμετώπιση του φαινομένου

Interasco: Offsite Meeting στο Λιτόχωρο Πιερίας

Στρατηγική επιλογή της Interasco, να συνδυάζει τον επιχειρησιακό σχεδιασμό με την ενδυνάμωση της εταιρικής κουλτούρας και συνοχής

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

«Είμαστε όλοι πρωταγωνιστές της ζωής» στο Athinaion Experience Powered by Allianz

Μια πολύπλευρη χορηγική συνεργασία με τον ιστορικό, πλήρως ανακαινισμένο κινηματογράφο Αθήναιον ανακοίνωσε η ασφαλιστική

ERGO Hellas: Νέα έμφαση στην πρόληψη

Με τα προγράμματα ERGO Health Care, το δωρεάν check‑up δίνει τη δυνατότητα στον ασφαλισμένο να φροντίσει την υγεία του έγκαιρα, χωρίς άγχος και επιπλέον κόστος

Πάνω από 365.000 κλήσεις Οδικής Βοήθειας διαχειρίστηκε το 2025 η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Επιβεβαιώνοντας τον κομβικό της ρόλο στην καθημερινή μετακίνηση χιλιάδων οδηγών σε ολόκληρη τη χώρα

Η Euroins Greece αναδεικνύει την ασφάλιση αυτοκινήτου ως πράξη υπευθυνότητας

Η εταιρεία επανατοποθετεί την ασφάλιση αυτοκινήτου στον δημόσιο διάλογο ως συνειδητή επιλογή ευθύνης απέναντι στον εαυτό μας και στους άλλους οδηγούς

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

«Real People, Real Growth»: Εκδήλωση ΣΕΒ-Alba για την επέτειο 10 χρόνων υποτροφιών

Μια μακρά πορεία ουσιαστικής επένδυσης στο ανθρώπινο κεφάλαιο γιόρτασαν ο ΣΕΒ και το Alba Graduate Business School – The American College of Greece

Η Kaspersky εξετάζει πώς εξελίχθηκαν οι απειλές phishing το 2025

Οι επιτιθέμενοι εκμεταλλεύονται πλέον πλατφόρμες ψυχαγωγίας, δημόσιες υπηρεσίες, εργαλεία ΤΝ νοημοσύνης και εφαρμογές μηνυμάτων

Νέο ιατρείο διακοπής καπνίσματος στα Medifirst – Έναρξη τον Φεβρουάριο με προνομιακές τιμές

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρακολούθηση από εξειδικευμένο πνευμονολόγο, δομημένο πλάνο διακοπής και συνεχή υποστήριξη

Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση

Αυξάνεται η ισχύς του κλάδου και η διαπραγματευτική του θέση

Η ΕΑΣΕ παρουσιάζει τις θέσεις της για την παραγωγικότητα, την ηγεσία και το μέλλον της ελληνικής οικονομίας

Σε ειδική συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 19/2 στην Αθήνα, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ετών από την ίδρυσή της