back to top
31.4 C
Athens
Τετάρτη 4 Ιουνίου 2025

Νέο Κέντρο Καρδιαγγειακής Απεικόνισης στον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Ο  Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ εγκαινιάζει το Κέντρο Καρδιαγγειακής Απεικόνισης, μία πρότυπη διαγνωστική μονάδα αποκλειστικά για καρδιολογικούς ασθενείς.

Πρόκειται για έναν χώρο ειδικά σχεδιασμένο για αυτή την κατηγορία ασθενών, όπου διενεργούνται όλες οι διαγνωστικές εξετάσεις της σύγχρονης Καρδιολογίας. 

- Advertisement -

Το Κέντρο Καρδιαγγειακής Απεικόνισης του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στο Περιστέρι διαθέτει Μαγνητικό Τομογράφο αποκλειστικά για Καρδιολογικές εξετάσεις, καθώς και υπερσύγχρονο Αξονικό Τομογράφο 128 τομών, για απεικονίσεις που αφορούν την καρδιά και τα αγγεία.  

Επιπλέον, στο Κέντρο λειτουργεί Εξειδικευμένη Μονάδα Stress CMR (Μελέτη Αιμάτωσης του Μυοκαρδίου στο μαγνητικό τομογράφο), όπου δίνεται η δυνατότητα, στην ίδια εξέταση, να διερευνηθούν όλες οι πιθανές αιτίες θωρακικού άλγους. 

- Advertisement -

Οι ασθενείς εξυπηρετούνται άμεσα, με γρήγορα ραντεβού και χωρίς αναμονή την ημέρα της εξέτασης, ενώ τα αποτελέσματα παραδίδονται τάχιστα. 

Οι εξετάσεις διενεργούνται πάντοτε υπό την παρουσία και καθοδήγηση ιατρού εξειδικευμένου στην καρδιαγγειακή απεικόνιση.  

Μία πρώτη εκτίμηση των αποτελεσμάτων πραγματοποιείται από τον ιατρό πριν την αποχώρηση του εξεταζόμενου από το κέντρο. Σε περίπτωση επείγουσας κατάστασης, υπάρχει άμεση επικοινωνία με τον παραπέμποντα ιατρό και η απάντηση δίνεται εντός της ίδιας ημέρας.

Υπό το πρίσμα αυτό, το Κέντρο Καρδιαγγειακής Απεικόνισης του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των ογκολογικών ασθενών οι οποίοι χρειάζονται καρδιολογική παρακολούθηση, με άμεσα ραντεβού και ταχεία παράδοση αποτελεσμάτων, ώστε να μην επηρεάζονται οι χρόνοι έναρξης ή συνέχισης της αντικαρκινικής θεραπείας. 

Εκτός των εξειδικευμένων εξετάσεων, στο Κέντρο Καρδιαγγειακής Απεικόνισης στη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ Περιστερίου πραγματοποιούνται και όλες οι εξετάσεις ρουτίνας για το καρδιαγγειακό σύστημα: Διαθωρακικό υπερηχογράφημα καρδιάς (Echo καρδιάς), Ηλεκτροκαρδιογράφημα 12 απαγωγών, 24ωρη καταγραφή αρτηριακής πίεσης (Holter πίεσης) 24ωρη καταγραφή καρδιακού ρυθμού (Holter ρυθμού), Δοκιμασία κοπώσεως σε κυλιόμενο τάπητα με συνεχή καταγραφή ηλεκτροκαρδιογραφήματος, Αγγειογραφία περιφερικών αγγείων με έγχρωμη υπερηχοτομογραφία. 

Oι εξετάσεις αυτές μπορούν να συνδυαστούν και με όλες τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις που απαιτεί το πλήρες καρδιολογικό check up.

Το Κέντρο Καρδιαγγειακής Απεικόνισης στελεχώνεται από καταξιωμένους ιατρούς οι οποίοι είναι πάντα στη διάθεση των θεραπόντων ιατρών, για ουσιαστική επικοινωνία και συνεργασία. 

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ έχει συμπληρώσει 40 χρόνια στον κλάδο της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Από το 1981 αναπτύσσεται διαρκώς και σήμερα διαθέτει 72 Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, 2 γενικές κλινικές, 7 οδοντιατρεία, 2 Διατροφολογικά Κέντρα, ένα Εργομετρικό Κέντρο, ένα Δερματολογικό Κέντρο, 7 οδοντιατρεία και ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών. 

Η είσοδος στην πέμπτη δεκαετία σηματοδοτεί και την είσοδο σε μια νέα εποχή. Στο νέο ξεκίνημα, o Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ υλοποιεί αποφασιστικά βήματα προς την κατεύθυνση της πρωτοπορίας και της καινοτομίας, συνεχίζει πιο δυνατά, με σταθερή προσήλωση στο όραμα της ολιστικής φροντίδας και της προαγωγής της Υγείας όλων.

Περισσότερες πληροφορίες: Κέντρο Καρδιαγγειακής Απεικόνισης, ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ Περιστερίου Εθνάρχου Μακαρίου 6 & Ικαρίας, Τ.Κ. 121 32. Τηλ: 214 4050000. 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Στρατηγική συνεργασία της Diaverum με τον Όμιλο Βιοιατρική

Η Diaverum, που δραστηριοποιείται στον τομέα της νεφρικής φροντίδας, ανακοινώνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη στρατηγική της συνεργασία

Αποστολή βοήθειας από τη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην πληγείσα Θεσσαλία

Κατέφθασε στη Λάρισα η βοήθεια που προφέρει ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στους πληγέντες από τις πρόσφατες πλημμύρες στη Θεσσαλία. 

ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ – GE Healthcare: Ισχυρή συμμαχία για την Υγεία 

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και η GE Healthcare ανακοινώνουν την ισχυρή συνεργασία τους στον τομέα της Απεικονιστικής Ιατρικής, με γνώμονα την μέγιστη διαγνωστική ακρίβεια και τη βέλτιστη φροντίδα για όλους. 

ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Στην πρώτη γραμμή για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ επί 40 και πλέον χρόνια υπηρετεί την Πρόληψη και την Προαγωγή της υγείας, στηρίζοντας όλες τις σχετικές πρωτοβουλίες. 

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ποιες μικρομεσαίες επιχειρήσεις εξαιρούνται της ασφάλισης για δύο έτη

Η εξαίρεση από την υποχρεωτική ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών για τις επιχειρήσεις δύναται να γίνει και μόνιμη!

NN. Σχεδιάζει να καταρρίψει το νέο ρεκόρ πωλήσεων το 2025 με επενδύσεις εκατομμυρίων

Επενδύσεις ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ ετοιμάζει η ΝΝ στην Ελλάδα για να ενισχύσει το προφίλ της και τις επιδόσεις των 1500 συνεργατών της, αναμένοντας το 2025

Νόμος 5162/24: τι ισχύει για την υποχρεωτικότητα κάλυψης των ΙΧ οχημάτων και των οχημάτων επαγγελματικής χρήσης

Σύμφωνα με τον Νόμο 5162/2024, από 1/6/25 καθίσταται υποχρεωτική η  ασφάλιση επιχειρήσεων και οχημάτων έναντι φυσικών καταστροφών. 

Τo νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ιουνίου 2025 του Ε.Ι.Α.Σ.

Επίκαιρες και ενδιαφέρουσες θεματικές επιλογές εμπεριέχει το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ιουνίου 2025 του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ποιες μικρομεσαίες επιχειρήσεις εξαιρούνται της ασφάλισης για δύο έτη

Η εξαίρεση από την υποχρεωτική ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών για τις επιχειρήσεις δύναται να γίνει και μόνιμη!

O Γ. Χατζηθεοδοσίου στην ΕΡΤ για την υποχρεωτική ασφάλιση επιχειρήσεων

Στο θέμα των ασφαλίστρων στα προγράμματα Υγείας που υφίσταται ακόμα ως πρόβλημα της αγοράς αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου

«Σταθερά Μαζί»: Πάνω από 850 συμμετοχές στα συνέδρια της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα δύο ετήσια συνέδρια της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ για το 2025, τα οποία πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η Εθνική Ασφαλιστική ανέδειξε την ανάγκη θεσμικής συνεργασίας για μια κοινωνία ανθεκτική στην κλιματική αλλαγή

Με κεντρικό μήνυμα την ανάγκη για συλλογική δράση και θεσμική συνεργασία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, Δημήτρης Μαζαράκης

H ΕΑΕΕ Μέλος του UN Global Compact και του UN Global Compact Network Greece

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) ανακοινώνει την επίσημη ένταξή της στο Οικουμενικό Σύμφωνο των Ηνωμένων Εθνών (UN Global Compact)