back to top
7.3 C
Athens
Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2025

Μειωμένο τιμολόγιο ασφάλισης σκαφών και οχημάτων από τη Δύναμις Ασφαλιστική

Μειωμένο τιμολόγιο αστικής ευθύνης, για τα σκάφη αναψυχής και για τα επιβατηγά οχήματα ιδιωτικής χρήσης, εφαρμόζει από την 1η Ιουλίου η Δύναμις Ασφαλιστική. Στη στρατηγική της εταιρείας εντάσσεται ο προσανατολισμός για παροχή ανταγωνιστικών ασφαλιστικών προϊόντων, χωρίς καμία διαφοροποίηση στην ποιότητα των παρεχόμενων καλύψεων και υπηρεσιών της.

Το πρόγραμμα ασφάλισης σκαφών, DynamisSail, ανανεώθηκε και πλέον η τιμολόγηση γίνεται με βάση το μήκος του ασφαλιζόμενου σκάφους, προσφέροντας ακόμα οικονομικότερο ασφάλιστρο που ξεκινά από τα 50ευρώ το χρόνο.

- Advertisement -

Οι μειώσεις στο τιμολόγιο αυτοκινήτων, κυμαίνονται μεσοσταθμικά από 5-9%, ανάλογα με τη γεωγραφική περιοχή, τους φορολογήσιμους ίππους και το προφίλ του οδηγού, του ασφαλισμένου οχήματος και αφορούν τόσο σε νέα συμβόλαια, όσο και στις ανανεώσεις υφισταμένων συμβολαίων από την 1η Ιουλίου 2014.

Με το νέο τιμολόγιο αξιοποιούνται σε μεγαλύτερο βαθμό οι δυνατότητες που παρέχονται από το παραμετρικό σύστημα τιμολόγησης, το οποίο έχει ως στόχο την επιβράβευση των πιο προσεκτικών οδηγών, προσφέροντας οικονομικότερο ασφάλιστρο, πάντα με τη σφραγίδα της φερεγγυότητας, της συνέπειας και της σιγουριάς, που διακρίνει την παρουσία της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστικής τα τελευταία σαράντα χρόνια.

- Advertisement -

Οι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές ασφαλίστρων, σε συνδυασμό με τις πολύπλευρες ασφαλιστικές παροχές των προϊόντων της, παρέχουν τις πλέον ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις στο χώρο των σκαφών αναψυχής και του αυτοκινήτου και εκτιμάται ότι θα αποτελέσουν εχέγγυο, στη διεύρυνση του πελατολογίου της και την ανάπτυξη των δικτύων της.

Με το σχεδιασμό και την υλοποίηση των νέων βελτιωμένων τιμολογίων, η εταιρία αποδεικνύει έμπρακτα την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για απόκτηση ασφάλισης σκάφους ή αυτοκινήτου, με ακόμα πιο προσιτό ασφάλιστρο, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα  και την ανταποδοτικότητα της, απέναντι στους ασφαλισμένους της, αφού δε διαφοροποιεί στο ελάχιστο, τις μέχρι τώρα παροχές της.

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική: Το κράτος θα πρέπει να παρεμβαίνει ως συνασφαλιστής

Η ασφαλιστική κάλυψη των επιχειρήσεων έναντι των φυσικών καταστροφών αποτελεί μια επιτακτική ανάγκη στην εποχή της κλιματικής κρίσης, που διανύουμε.

O Κίμων-Ρεϊνίερ Ευσταθόπουλος στο IWtalks για την ασφαλιστική ικανότητα

«Πιστεύετε ότι “λεφτά υπάρχουν”, αλλά όχι κατά προτεραιότητα για να ασφαλίσουμε τον εαυτό μας, την οικογένειά μας ή και την περιουσία μας»;

O Κίμων-Ρεϊνίερ Ευσταθόπουλος εφ’ όλης της ύλης στο IWtalks

Διαθέτει ένα πολύ «δυνατό» όνομα, μια «δυνατή» συνταγή επιτυχίας και ένα «δυνατό» στρατηγικό όραμα!

O Κίμων-Ρεϊνίερ Ευσταθόπουλος στο IWtalks για την ασφάλιση περιουσίας στην Ελλάδα

Στο φετινό, 24ο Συνέδριο της Ύδρας, βασικός στόχος της ΕΑΕΕ είναι η ασφάλιση περιουσίας στην Ελλάδα, σας βρίσκει σύμφωνο αυτή η στρατηγική επιλογή»;

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ο Ασφαλιστικός Γονέας επιβράβευσε τους πελάτες της Allianz με € 1,3 εκατομμύρια Επιστροφή Ασφαλίστρων!

Η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη επιβράβευσε τους κατόχους του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας με ποσό που αγγίζει τα 1.300.000 €, για το 2024.

Διασταυρώσεις από την ΑΑΔΕ για ανασφάλιστα οχήματα

Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις, τα ανασφάλιστα οχήματα ανέρχονται σε περίπου 500.000

Tι είναι το Safe ride home;

Την αποφασιστικότητά της να δρα όπου και όπως χρειάζεται με στόχο την ασφάλεια όλων επιβεβαιώνει η Hellas Direct

Οδηγός ασφάλισης κατοικίας για ενοικιαστές

Η ασφάλιση κατοικίας δεν αφορά μόνο τους ιδιοκτήτες σπιτιών, αλλά και τους ενοικιαστές...

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ν. Μακρόπουλος, Πρόεδρος Ευρώπης Aσφαλιστικής: Ο τυχερός ασφαλιστής της ΕΑΕΕ το 2025

Την τύχη του Νικόλαου Μακρόπουλου που βέβαια κάθε άλλο από τυχαία είναι, την επισφράγισε ένα ακόμα χαρμόσυνο γεγονός.

Η Δ. Δρίτσα, ένα έμπειρο στέλεχος νέα Marine & Specialty Underwriting Manager της Karavias Underwriting Agency

H Karavias Underwriting Agency ανακοίνωσε την ένταξη της Δέσποινας Δρίτσα στην ομάδα της, ως Marine & Specialty Underwriting Manager.

Η ανακύκλωση της αγοράς και τα συγχωροχάρτια

α διαζύγια των τραπεζών με τις ασφαλιστικές δεν άντεξαν στον χρόνο, μπήκαν στον μηχανισμό της ανακύκλωσης και βγήκαν με άλλο πρόσωπο.

Φιλίππα Μιχάλη: Οι προοπτικές για το 2025 είναι θετικές, όμως η αλήθεια είναι ότι οι Έλληνες συνεχίζουν να είναι υπασφαλισμένοι

«Ένα θετικό βήμα στην κατεύθυνση της ενίσχυσης του κλάδου μας αποτελούν τα κυβερνητικά μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός

Ο Ασφαλιστικός Γονέας επιβράβευσε τους πελάτες της Allianz με € 1,3 εκατομμύρια Επιστροφή Ασφαλίστρων!

Η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη επιβράβευσε τους κατόχους του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας με ποσό που αγγίζει τα 1.300.000 €, για το 2024.