back to top
17.8 C
Athens
Πέμπτη 9 Απριλίου 2026

Η ΜеtLife προχωράει το 2017 με όπλα την Παγκόσμια Τεχνογνωσία, Ευελιξία, Ποιότητα, Ετοιμότητα

Η MetLIfe πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες με επιτυχία την ετήσια εταιρική της εκδήλωση, παρουσία όλων των συνεργατών του Agency απ’ όλη την Ελλάδα στην οποία το IW ήταν παρόν έχοντας γράψει: Δ. Μαζαράκης: H MetLife είναι η καλύτερη ασφαλιστική Ζωής στην Ελλάδα

Πιστή στη δέσμευσή της να είναι δίπλα στους ανθρώπους της, η MetLife βράβευσε τους συνεργάτες της που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους το 2016 και παρουσίασε την ολοκληρωμένη στρατηγική και τους στόχους της εταιρείας για το 2017.

- Advertisement -

Ο κ. Δημήτρης Μαζαράκης, Διευθύνων Σύμβουλος της MetLIfe στην εναρκτήρια ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων: «Το 2016 ήταν, για εμάς, μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά όπου καταφέραμε να πετύχουμε και να ξεπεράσουμε όλους τους στόχους που είχαμε προγραμματίσει.

- Advertisement -

Για την 4ετία 2012-2016, η αύξηση των πωλήσεων ήταν της τάξης του 54%, ενώ η αύξηση μέσου εισοδήματος στο Agency άγγιξε το 30%.

Το 2016, έκλεισε για την MetLife με 6 συνολικές διακρίσεις. Οι καιροί όμως είναι δύσκολοι. Οι πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες αστάθμητοι. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί αύριο. Σε αυτό το ρευστό περιβάλλον, εμείς συνεχίζουμε να είμαστε σε διαρκή εγρήγορση.»

Στη συνέχεια, ο κ. Γιώργος Ζερβουδάκης, επικεφαλής Face to Face Distribution Ελλάδας παρότρυνε τους ανθρώπους του να συνεχίσουν στην ίδια πορεία τονίζοντας: «Στο Agency της MetLife δεν επιτρέπουμε σε καμία δυσκολία να θέσει υπό αμφισβήτηση την κατάκτηση των επαγγελματικών μας στόχων.

Η κρίση διαμορφώνει μία νέα ασφαλιστική πραγματικότητα. Γεννά Ευκαιρίες. Και εμείς βρισκόμαστε στο σωστό μέρος, έχουμε τα σωστά εργαλεία είμαστε «έτοιμοι, πρόθυμοι και ικανοί» να τις αξιοποιήσουμε. Σας καλώ να συνεχίσουμε, με την ίδια ένταση, το ίδιο πάθος και αγάπη για την ασφαλιστική ιδέα, την ίδια προσήλωση στις ανάγκες των πελατών μας, με περηφάνια και αισιοδοξία!»

Ταυτόχρονα, η παρουσία του κ. Eric Clurfain, επικεφαλής της Περιφέρειας Ανατολικής και Νότιας Ευρώπης της MetLife, απέδειξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σημασία της ελληνικής αγοράς και επιβεβαίωσε την πρόθεση της εταιρείας να στηρίξει με τα πιο σύγχρονα και δοκιμασμένα, στις πιο απαιτητικές αγορές, εργαλεία την ελληνική ομάδα.

Η MetLife, αποδεικνύει για μια ακόμη χρονιά, πως το κλειδί για την συνεχή επιτυχία της είναι ο πελατοκεντρικός της χαρακτήρας και υπογραμμίζει με κάθε ευκαιρία ότι καθοριστικό ρόλο σε αυτή την επιτυχία κατέχουν οι έμπειροι, αφοσιωμένοι και δυναμικοί άνθρωποί της.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Διπλή διάκριση για τον Πάνο Τσιολή στα ετήσια βραβεία της MetLife Κύπρου

Η νέα αναγνώριση ενισχύει περαιτέρω τη θέση της Ideal Insurance στην κυπριακή αγορά, αναδεικνύοντας το επιχειρηματικό της μοντέλο

Η Διεύθυνση Δ. Αναστασίου γιόρτασε τη διαχρονική αξία του Ασφαλιστικού Συμβούλου

H «A Team» του Εταιρικού Δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση βραβεύσεών της στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης

«Οι Πυλώνες της Επιτυχίας»: Λαμπρή τελετή βράβευσης για τους κορυφαίους της Altius Insurance

Κεντρικό μήνυμα της βραδιάς αποτέλεσαν οι τρεις πυλώνες που καθορίζουν τη φιλοσοφία και την πορεία της εταιρείας: Άνθρωποι, Αξίες και Εξέλιξη

ΠΣΑΣ: Έμφαση στην εκπαίδευση το 2026 και επιστροφή των Βραβεύσεων Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων ξεκινά επίσημα και δυναμικά τη νέα χρονιά – Δηλώσεις του Προέδρου Λ. Αποστολιώτη στο «IW»

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Πασχαλινό bazaar με κοινωνικό αποτύπωμα στα γραφεία της Groupama Ασφαλιστικής

Σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού και τα Παιδικά Χωριά SOS, που προσφέρουν καθημερινά φροντίδα και στήριξη σε παιδιά και οικογένειες

Το πασχαλινό μήνυμα του Πάνορμου

«Ευκαιρία να κάνουμε έναν μικρό απολογισμό, να εκτιμήσουμε όσα έχουμε καταφέρει και να αντλήσουμε δύναμη για όσα έρχονται»

1ο Πασχαλινό Bazaar, με την ΕΛΕΠΑΠ και το Make-a-Wish, για τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη και Kinsen

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιωσιμότητας, και με την ένθερμη συμμετοχή των εργαζομένων του

Σκέψεις για το «κι αν…» φέρνουν ηρεμία στην καθημερινότητα

Mέσα από την καμπάνια #365yposxeseis η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική επισημαίνει ότι η προνοητικότητα και ο στοχασμός δεν πρέπει να προκαλούν φόβο

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Συμφωνίες bancassurance. Γιατί καθυστερεί το ντιλ ΕΤΕ-Allianz

Στο επίκεντρο βρίσκεται και η CrediaBank, η οποία σχεδιάζει να αναβαθμίσει το κομμάτι του bancassurance εξετάζοντας νέες στρατηγικές συμμαχίες

Πασχαλινό bazaar με κοινωνικό αποτύπωμα στα γραφεία της Groupama Ασφαλιστικής

Σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού και τα Παιδικά Χωριά SOS, που προσφέρουν καθημερινά φροντίδα και στήριξη σε παιδιά και οικογένειες

Τα 16 αντικείμενα που γίνονται υποχρεωτικά για το κουτί πρώτων βοηθειών στο αυτοκίνητο

Δείτε αναλυτικά όσα θα πρέπει να περιέχει το κιβώτιο από τις 18/6, καθώς και τις προδιαγραφές τους, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση

Το πασχαλινό μήνυμα του Πάνορμου

«Ευκαιρία να κάνουμε έναν μικρό απολογισμό, να εκτιμήσουμε όσα έχουμε καταφέρει και να αντλήσουμε δύναμη για όσα έρχονται»

1ο Πασχαλινό Bazaar, με την ΕΛΕΠΑΠ και το Make-a-Wish, για τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη και Kinsen

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιωσιμότητας, και με την ένθερμη συμμετοχή των εργαζομένων του