back to top
8.9 C
Athens
Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2026

Η Euroins Χρυσός Χορηγός στο 3ο Alexandroupoli Insurance Conference

Η Euroins Ελλάδος συμμετέχει ως Χρυσός Χορηγός στο 3ο Alexandroupoli Insurance Conference, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2025 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Έβρου, στην Αλεξανδρούπολη.

- Advertisement -

Με επίκεντρο τις νομοθετικές εξελίξεις, τους εποπτικούς ελέγχους και τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης στον ασφαλιστικό κλάδο, το συνέδριο αναμένεται να αναδείξει τις τάσεις και τις προκλήσεις που επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητα των επαγγελματιών της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, ιδίως στην περιφέρεια.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, η Γενική Διευθύντρια της Euroins Ελλάδος Αγγελική Μουρατίδου θα πραγματοποιήσει ομιλία με τίτλο: «Η τεχνητή νοημοσύνη στην ασφαλιστική αγορά: Επαναπροσδιορίζοντας το μέλλον των ασφαλίσεων», εστιάζοντας στις δυνατότητες που προσφέρει η ΑΙ για την αναβάθμιση των υπηρεσιών, την πρόβλεψη κινδύνων και τη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη. Παράλληλα, θα τονίσει τη σημασία της τεχνολογικής καινοτομίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της αξιοπιστίας του κλάδου.

- Advertisement -

Με αφορμή τη συμμετοχή στο συνέδριο, η Euroins Ελλάδος προσκαλεί όλους τους συνεργάτες, διαμεσολαβητές και επαγγελματίες του ασφαλιστικού χώρου να παρευρεθούν και να συμβάλουν ενεργά στον διάλογο για το παρόν και το μέλλον της ασφαλιστικής αγοράς στη Θράκη. Η φυσική παρουσία και ανταλλαγή εμπειριών σε τοπικό επίπεδο αποτελεί σημαντικό πυλώνα για την πρόοδο και την επαγγελματική εξέλιξη όλων μας.

Η Euroins Ελλάδος, η οποία φέτος γιορτάζει 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, δηλώνει ότι συνεχίζει δυναμικά την επένδυσή της στην ελληνική περιφέρεια και στην ενίσχυση της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, με στόχο τη διάχυση καινοτόμων και αξιόπιστων λύσεων σε κάθε γωνιά της χώρας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Κίνδυνος νέων αυθαίρετων αυξήσεων στα ασφάλιστρα υγείας – Η Μ. Αποστολάκη καλεί την κυβέρνηση να παρέμβει

Οι ασφαλισμένοι παραμένουν εκτεθειμένοι, τονίζει, καθώς ο νέος Ετήσιος Δείκτης Αναπροσαρμογής δεν πρόκειται να εφαρμοστεί πριν το τέλος του 2026

Το Euroins App φέρνει την προστασία ένα κλικ μακριά

Με κεντρικό μήνυμα ότι «η ασφάλεια δεν σταματά ποτέ», η Euroins επενδύει ξεκάθαρα στην digital insurance φιλοσοφία

Το «σήμα κινδύνου» της Insurance Europe για τον ευρωπαϊκό ασφαλιστικό κλάδο

Η γραφειοκρατία επηρεάζει την καινοτομία, την ανταγωνιστικότητα και, τελικά, τους καταναλωτές

Η ΠΕΚΑΠ συναντά την ΤτΕ στις 22 Ιανουαρίου

Επισημαίνεται η ανάγκη να συνοδευτεί η συγκεκριμένη θεσμική κίνηση από ουσιαστική προστασία των ασφαλισμένων, όπως προβλέπει η πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Εθνική Ασφαλιστική: Στρατηγικός μετασχηματισμός με επίκεντρο τον πελάτη

Δ. Μαζαράκης: «Η νέα οργανωτική δομή θέτει τα σωστά θεμέλια για έναν πιο ευέλικτο, πελατοκεντρικό και ανθεκτικό οργανισμό»

Ο ΣΑΕΚ εντάσσεται στην GFIA και ενισχύει τη διεθνή παρουσία του

Ευ. Αναστασιάδης: «Θα αξιοποιήσουμε τη νέα θέση για να ενισχύσουμε περαιτέρω τη συμβολή μας στη σταθερότητα και στην ανάπτυξη της αγοράς»

Συνάντηση προέδρου της Βουλής με την Ένωση Ασθενών Ελλάδας για τις πολιτικές υγείας

Οι εκπρόσωποι της Ένωσης έθεσαν στο επίκεντρο τις ανικανοποίητες ιατρικές ανάγκες των πολιτών και τις υψηλές ιδιωτικές δαπάνες υγείας

Coface: Πώς θα είναι ο κόσμος το 2026, η ρήξη του ατλαντικού μπλοκ

Η ευρωπαϊκή ανταγωνιστικότητα μεταξύ των ελπίδων της έκθεσης Ντράγκι και της πραγματικότητας

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ένταση στον ΕΟΔΥ μετά την επίσκεψη του υπουργού Υγείας: Αντιδράσεις για τις συμβάσεις ΚΟΜΥ και την υποστελέχωση

Οι δηλώσεις του υπουργού προκάλεσαν έντονη δυσαρέσκεια, καθώς –όπως υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι– ήρθαν σε αντίθεση με προηγούμενες διαβεβαιώσεις

Οι τάσεις που διαμορφώνουν την παγκόσμια οικονομία

Ελαφρά επιβράδυνση αλλά και αξιοσημείωτη ανθεκτικότητα βλέπει η πρόσφατη έκθεση 2026 Global Economic Outlook της EY-Parthenon

Εθνική Ασφαλιστική: Στρατηγικός μετασχηματισμός με επίκεντρο τον πελάτη

Δ. Μαζαράκης: «Η νέα οργανωτική δομή θέτει τα σωστά θεμέλια για έναν πιο ευέλικτο, πελατοκεντρικό και ανθεκτικό οργανισμό»

ΕΚΠΟΙΖΩ: Καταχρηστικές οι αναπροσαρμογές ασφαλίστρων υγείας – Το Υπουργείο να αναλάβει ουσιαστική δράση

Καίριες επισημάνσεις τις Ένωσης προς ασφαλιστικές, καταναλωτές και αρμόδιες αρχές

ΕΑΕΕ: Εγκύκλιος για την καθολική εφαρμογή της ΣΣΕ στον κλάδο

Η απόφαση αυτή ισχύει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, στις 08.01.2026