back to top
20.5 C
Athens
Σάββατο 17 Μαΐου 2025

Η Εθνική Ασφαλιστική μια λαμπρή βραδιά βραβεύσεων για τους συνεργάτες της

Η Εθνική Ασφαλιστική, έχοντας ως επίκεντρο όλων των δράσεων της τους ανθρώπους της, φροντίζει να γιορτάζει και να επιβραβεύει όλες τις επιτυχίες τους. Σε αυτό το πλαίσιο η εταιρεία πραγματοποίησε με επιτυχία στις 24 Σεπτεμβρίου, στους χώρους του Golf Prive στη Γλυφάδα, την ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων των συνεργατών του εταιρικού της δικτύου.

Με μήνυμα «Κοινοί Στόχοι. Μοναδικοί Άνθρωποι», η εκδήλωση τίμησε τις εξαιρετικές επιδόσεις και τα επιτεύγματα των συνεργατών της εταιρείας για την χρονιά που πέρασε.

- Advertisement -

Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότεροι από 800 διακεκριμένοι καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων ήταν στελέχη και διοικητικό προσωπικό της Εθνικής Ασφαλιστικής, συνεργάτες και εκπρόσωποι του κλαδικού τύπου.
Την ξεχωριστή αυτή βραδιά συντόνισε ο κ. Θανάσης Αλευράς, προσφέροντας μια αξιομνημόνευτη εμπειρία σε όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ μοναδική πινελιά στην εκδήλωση προσέφεραν οι Fortissimo με μουσική που έκανε τη βραδιά ακόμα πιο μοναδική. Τη διασκέδαση των προσκεκλημένων ανέλαβε η Τίνα και η μπάντα της.
Τον λόγο αρχικά πήρε ο κ. Δημήτρης Μαζαράκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημαντική ιστορία της Εθνικής Ασφαλιστικής, ως σύμβολο αξιοπιστίας, προστασίας, και εμπιστοσύνης για τον ελληνικό λαό εδώ και 133 χρόνια. Δίνοντας τα θερμά του συγχαρητήρια για τις εξαιρετικές επιδόσεις των συνεργατών που διακρίθηκαν, έστρεψε το βλέμμα προς το μέλλον, με τους επόμενους στόχους της Εθνικής Ασφαλιστικής.

- Advertisement -

Όπως σημείωσε, η εταιρεία έχει θέσει τέσσερις στρατηγικούς στόχους που θα καθορίσουν την πορεία της στο επόμενο διάστημα:

Περαιτέρω ενίσχυση και επέκταση των δικτύων πωλήσεων.

Διασφάλιση της αποτελεσματικής διαχείρισης των διαθέσιμων κεφαλαίων και περιουσιακών στοιχείων.
Συνεχής βελτίωση της αποδοτικότητας του οργανισμού και της εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων και συνεργατών.
Εστίαση σε προϊόντα και υπηρεσίες που διασφαλίζουν διαχρονικά βιώσιμη και κερδοφόρα ανάπτυξη, δημιουργώντας αξία για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε σε τρεις πυλώνες που πλαισιώνουν αυτούς τους στόχους: το ανθρώπινο δυναμικό της Εθνικής Ασφαλιστικής, την εταιρική της κουλτούρα και την επένδυση στην τεχνολογία αιχμής, με στόχο να διαμορφωθεί ένας οργανισμός πρότυπο, έτοιμος να πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς τα επόμενα χρόνια.

Κλείνοντας την ομιλία του, δήλωσε: «Η Εθνική Ασφαλιστική είναι εδώ για να μείνει. Και όχι μόνο να μείνει, αλλά να πρωταγωνιστήσει. Μαζί προχωράμε μπροστά, μαζί ξεκινάμε το ταξίδι προς το μέλλον, με δύναμη, αποφασιστικότητα, και επαγγελματικό πάθος! Οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά μας!».

Την εκδήλωση έκλεισε ο κ. Γιώργος Ζερβουδάκης, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων, ο οποίος συνεχάρη τους συνεργάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής, και αναφέρθηκε στις σημαντικές επιδόσεις που πέτυχε η εταιρεία εφέτος, αφού σημείωσε αύξηση πάνω από 28% του χαρτοφυλακίου κατοικίας, 20% του χαρτοφυλακίου Full Health, 15% στις επιχειρήσεις, αλλά και 31% στα UL περιοδικών πληρωμών.

Εστιάζοντας στους επόμενους παραγωγικούς στόχους της Εθνικής Ασφαλιστικής, ο κ. Ζερβουδάκης τόνισε την ανάγκη υιοθέτησης μιας πιο σφαιρικής προσέγγισης στη διαχείριση των ασφαλιστικών αναγκών τόσο των υφιστάμενων και όσο των υποψήφιων πελατών της. Με στόχο να εξασφαλίσει τη διαχρονικότητά της, εστιάζει στους ανθρώπους της, επενδύοντας στην εξέλιξη των εργαζομένων και συνεργατών της, αλλά και στις σχέσεις της με τους ασφαλισμένους της.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι καιρός να κοιτάξουμε ψηλότερα. Να σηκώσουμε το κεφάλι και να διεκδικήσουμε τις τεράστιες ευκαιρίες ανάπτυξης των εργασιών μας τόσο μέσω της υποστήριξης των ασφαλισμένων μας όσο βεβαίως και μέσω της διείσδυσης μας σε νέες αγορές».

Το ραντεβού όλων ανανεώθηκε για τον επόμενο χρόνο με την υπόσχεση ακόμα περισσότερων επιτυχιών!

Διαβάστε επίσης:

Δ. Μαζαράκης: Μία ομιλία με δύο κατευθύνσεις στη Γιορτή της Εθνικής Ασφαλιστικής

Γ. Ζερβουδάκης, Εθνική Ασφαλιστική: Να φτάσει η παραγωγή το 1 δις ευρώ τα επόμενα 2-3 χρόνια

Εθνική Ασφαλιστική: Η αλληγορία του Δ. Μαζαράκη και το ευοίωνο μέλλον

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Εθνική Ασφαλιστική υποδέχθηκε στα γραφεία της φοιτητές του ENSAM στο πλαίσιο εκπαιδευτικής επίσκεψης

Η Εθνική Ασφαλιστική υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις της, την Πέμπτη 8 Μαΐου, 23 φοιτητές του εξειδικευμένου μεταπτυχιακού προγράμματος

H EΑΔΕ για την αλλαγή διαδικασίας αποζημίωσης ασφαλιστηρίων του χαρτοφυλακίου LEGACY της Εθνικής Ασφαλιστικής

Τον προβληματισμό της εκφράζει μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος, σχετικά με την αλλαγή

Η μεγάλη ανατροπή με τις αποζημιώσεις υγείας και ζωής legacy χαρτοφυλακίων

Με τις αλλαγές στον τρόπο που θα αποζημιώνονται οι ασφαλισμένοι των legacy χαρτοφυλακίων Εθνικής Ασφαλιστικής από τη 1η Ιουνίου γίνεται ένα πρώτο και καθοριστικό βήμα .....

EAEE: Αυτά τα πρόσωπα απαρτίζουν τη διοίκηση για το 2025 – 2026

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) ανακοινώνει τη συγκρότηση της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής και τους Προέδρους

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ABC: Career Code Event με τη συμμετοχή των Κ. Σεμερτζόγλου και Ελ. Παπασπυροπούλου

Για τις προοπτικές καριέρας στον κλάδο της ασφάλισης μίλησαν ενώπιον 400 φοιτητών οι κ.κ. Κωνσταντίνος Σεμερτζόγλου, Managing Director της

Τα βασικά μεγέθη της ασφαλιστικής αγοράς. Mερίδιο αγοράς, loss ratio, ενεργητικό, Φερεγγυότητα

Τo 2024 δεν παρατηρήθηκαν αξιόλογες μεταβολές στη διάρθρωση της ελληνικής αγοράς ιδιωτικής ασφάλισης, με 34 ασφαλιστικές επιχειρήσεις να δραστηριοποιούνται σε αυτήν.

Οι κυβερνήσεις ως (αντ-)ασφαλιστές

Όσοι παρακολουθούμε από κοντά την ασφαλιστική αγορά, και ιδιαίτερα τη δραστηριότητα των θεσμικών φορέων, όπως είναι και η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών

H DAÈS υποστηρικτής της 3ης Συλλεκτικής Έκθεσης Αθηνών

Η DAES ήταν υποστηρικτής της 3ης Συλλεκτικής Έκθεσης Αθηνών που διοργανώθηκε το διήμερο 10 και 11/05/2025 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

ABC: Career Code Event με τη συμμετοχή των Κ. Σεμερτζόγλου και Ελ. Παπασπυροπούλου

Για τις προοπτικές καριέρας στον κλάδο της ασφάλισης μίλησαν ενώπιον 400 φοιτητών οι κ.κ. Κωνσταντίνος Σεμερτζόγλου, Managing Director της

Τα βασικά μεγέθη της ασφαλιστικής αγοράς. Mερίδιο αγοράς, loss ratio, ενεργητικό, Φερεγγυότητα

Τo 2024 δεν παρατηρήθηκαν αξιόλογες μεταβολές στη διάρθρωση της ελληνικής αγοράς ιδιωτικής ασφάλισης, με 34 ασφαλιστικές επιχειρήσεις να δραστηριοποιούνται σε αυτήν.

Οι κυβερνήσεις ως (αντ-)ασφαλιστές

Όσοι παρακολουθούμε από κοντά την ασφαλιστική αγορά, και ιδιαίτερα τη δραστηριότητα των θεσμικών φορέων, όπως είναι και η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών

H DAÈS υποστηρικτής της 3ης Συλλεκτικής Έκθεσης Αθηνών

Η DAES ήταν υποστηρικτής της 3ης Συλλεκτικής Έκθεσης Αθηνών που διοργανώθηκε το διήμερο 10 και 11/05/2025 στο Ζάππειο Μέγαρο.

«Καμπανάκι» για όσους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές δεν έχουν καταθέσει στο Ε.Ε.Α. επαναπιστοποιήσεις και συμβόλαια αστικής ευθύνης

Αντιμέτωποι με τον κίνδυνο διαγραφής από το Μητρώο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.) είναι όσοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές