back to top
9.2 C
Athens
Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025

AXA: Με το ανανεωμένο Business4all αγκαλιάζει τις ΜμΕ

Οι πολλαπλοί κίνδυνοι που απασχολούν τους σημερινούς επιχειρηματίες και η αποστολή της ΑΧΑ να στηρίζει τους ανθρώπους να ζουν καλύτερα αποτέλεσαν τη βάση πάνω στην οποία χτίστηκε το ανανεωμένο Business4all, το πρόγραμμα ασφάλισης μικρομεσαίων επιχειρήσεων της ΑΧΑ Ελλάδας.

Μια ανανέωση που περιλαμβάνει βελτίωση ανταγωνιστικότητας, αύξηση στις δυνατότητες εκπτώσεων και ενίσχυση των όρων ασφάλισης, «πάντα σε ευθυγράμμιση με τη στρατηγική της ΑΧΑ να ισορροπεί το κόστος ασφάλισης με τη βέλτιστη αξία, την ολοκληρωμένη προστασία και την κορυφαία εξυπηρέτηση» που υπόσχεται η εταιρεία. Τα νέα χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με την ευελιξία (ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης), την επιβράβευση της πρόληψης, την πληρότητα των όρων και ένα απλό εργαλείο τιμολόγησης (για τους ανθρώπους των δικτύων πωλήσεων) τοποθετούν το Business4all στην κορυφή της ελληνικής αγοράς.

- Advertisement -

Το στίγμα της φιλοσοφίας για το ανανεωμένο πρόγραμμα και τον τρόπο με τον οποίο η ΑΧΑ προσεγγίζει τη σφαιρική ασφάλιση φαίνεται επιπλέον από το νέο online εργαλείο γνώσης και αξιολόγησης κινδύνων https://www.axa.gr/el/business/business-insurance/#tab-tab5. Με το εργαλείο αυτό οι πελάτες και άνθρωποι των δικτύων μπορούν να διερευνούν τους κινδύνους που αφορούν κάθε είδους μικρομεσαία επιχείρηση, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν οι πελάτες να την προστατέψουν αποτελεσματικά.

«Το ταξίδι των πελατών μας ξεκινά από προϊόντα που προσφέρουν αξία και θα κάνουν τους ασφαλισμένους μας να τα προτείνουν στους οικείους τους. Το Business4all αποτελεί ένα τέτοιο προϊόν. Μία ανανεωμένη εμπειρία για τον πελάτη ο οποίος απολαμβάνει τις υπηρεσίες ενός παγκόσμιου ηγέτη με τη σιγουριά του ονόματος της ΑΧΑ και των διαδικασιών που έχουμε δημιουργήσει για άμεση και διαφανή αποζημίωση, όταν χρειαστεί» ανέφερε ο Μπάμπης Αναστασιάδης, Διευθυντής Ανάπτυξης Προϊόντων, Marketing & Επικοινωνίας της ΑΧΑ στην Ελλάδα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

ΕΣΗΕΑ: 24ωρη απεργία την Τρίτη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ)

Ασφαλιστικές: Δουλειά, εμπιστοσύνη ή greenwashing;

Δεν υπάρχει κάτι άλλο από πράσινο στην ζωή μας;

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Κανένα άμεσο μέτρο για τις ΜμΕ»

45 μέτρα ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός από τη ΔΕΘ. Πολλά από αυτά πραγματικά θα ανακουφίσουν μέρος της κοινωνίας

Όμιλος Affidea: Σχεδιάζοντας την Υγειονομική Περίθαλψη του Αύριο με τους Ειδικούς της Ασφάλισης στον κλάδο Υγείας

40 κορυφαίοι ειδικοί σε Ελλάδα και εξωτερικό συμμετείχαν στις εργασίες του Συνεδρίου «The Future of Healthcare in Greece» 2024

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Νέα Προγράμματα Υγείας από την Ατλαντική Ένωση

Η Ατλαντική Ένωση, εστιάζοντας στην ουσία της ασφάλισης υγείας, προχώρησε τον προηγούμενο χρόνο και παρουσιάζει στην αρχή του

Ο Ασφαλιστικός Γονέας επιβράβευσε τους πελάτες της Allianz με € 1,3 εκατομμύρια Επιστροφή Ασφαλίστρων!

Η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη επιβράβευσε τους κατόχους του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας με ποσό που αγγίζει τα 1.300.000 €, για το 2024.

Διασταυρώσεις από την ΑΑΔΕ για ανασφάλιστα οχήματα

Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις, τα ανασφάλιστα οχήματα ανέρχονται σε περίπου 500.000

Tι είναι το Safe ride home;

Την αποφασιστικότητά της να δρα όπου και όπως χρειάζεται με στόχο την ασφάλεια όλων επιβεβαιώνει η Hellas Direct

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

«Όαση» για τις συναλλαγές η ασφάλιση πιστώσεων

Η εγχώρια αγορά, χρόνια τώρα, ήδη από το 2008, που ξέσπασε η διεθνής οικονομική κρίση και η Ελλάδα, 24 μήνες μετά, βίωσε τη δική της πολυετή

Το δημογραφικό στο μικροσκόπιο της Eurostat: O ευρωπαϊκός πληθυσμός γερνάει…

Η μέση ηλικία του πληθυσμού της ΕΕ έφθασε την 1η Ιανουαρίου 2024 τα 44,7 χρόνια, ανακοινώθηκε από τη Eurostat. Αυτό σημαίνει πως

Πώς θα κρατήσετε τους πελάτες σας στις Κυκλάδες και την Κρήτη

Από εκεί που ψάχναμε για πελάτες για να ασφαλίσουν την περιουσία τους, ψάχνουμε να δούμε πότε τα επιστημονικά συμπεράσματα ....

Έγκριση θεραπευτικής αγωγής για τον μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα

To «πράσινο φως» έδωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) σε νέα θεραπευτική επιλογή για τον μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα.

Έναρξη νέου κύκλου Σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για το 2025 από την NP Ασφαλιστική

Νέο κύκλο σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Επανεκπαίδευση) Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, ξεκινάει εντός του Μαρτίου