Στην Κηφισίας η Interamerican

Αντίστροφα μετρά η Interamerican για τη μεταστέγαση της στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι το τέλος του έτους το σύνολο των διοικητικών υπηρεσιών του ομίλου θα συστεγαστεί επί της λεωφόρου Κηφισίας στο οποίο σήμερα στεγάζεται μεγάλη εταιρεία ξένων συμφερόντων. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η διοίκηση της Interamerican τις επόμενες εβδομάδες, πιθανότατα στις αρχές του φθινοπώρου, θα συνάψει πολυετές μισθωτήριο συμβόλαιο (δύο δεκαετιών) για κτιριακό συγκρότημα έκτασης 8.000 τετραγωνικών μέτρων. 

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι μέχρι το τέλος του έτους η εταιρεία θα έχει καταφέρει να μετακινηθεί στο κτίριο της λεωφόρου Κηφισίας, που πρέπει να σημειωθεί ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην παλιά της «γειτονιά».

Η εταιρεία πριν μετακομίσει στην Κηφισίας στεγαζόταν σε ιδιόκτητο κτίριο που βρίσκεται επί της συμβολής της λεωφόρου Κηφισίας και της Αγίου Κωνσταντίνου στο Μαρούσι. 

Τα κτίρια της λεωφόρου Συγγρού πωλήθηκαν προ μηνών προκειμένου να εξασφαλίσει ο όμιλος υπεραξίες, να ενισχύσει τη ρευστότητα του και βέβαια να θέσει σε εφαρμογή το πλάνο για τη μετακίνηση του στο Μαρούσι.