Oι 5 εταιρείες που συμπληρώνουν τη «χρυσή δεκάδα» της ασφάλισης

United Health Group, Munich Re, Generali, Japan Post Holding Co., Allianz.

Αυτές είναι οι πέντε εταιρείες που συμπληρώνουν τη «χρυσή δεκάδα» των ασφαλιστικών με βάση τον σχετικό κατάλογο του Marketing91, τον οποίο κατάρτισε λαμβάνοντας υπόψη τα συμβόλαια, τους εργαζομένους που απασχολούν κ.ά.

-Η United Health Group, με δύο πρωτοπόρες πλατφόρμες για την υγεία και την υγειονομική περίθαλψη, (United Healthcare και Optima) ο όμιλος δραστηριοποιείται σε συνολικά 125 χώρες και καταγράφει πωλήσεις 100 δις ετησίως.

-Η Munich Re Group,  δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλον τον κόσμο και οι ασφαλιστικές της υπηρεσίες παρέχονται μέσω της θυγατρικής της, της ERGO Insurance Group, Όλος ο όμιλος απασχολεί περί τα 45.000 άτομα.

-Η Assicurazioni Generali SPA αποτελεί τη «ναυαρχίδα» της ασφαλιστικής δραστηριότητας της Ιταλίας, έχοντας δίκτυο σε 60 και πλέον χώρες παγκοσμίως, καταγράφει δυναμική εμφάνιση σε περιοχές της Ευρώπης. Παρέχει κυρίως ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης ζωής, ωστόσο καταγράφει εντυπωσιακή δραστηριότητα και σε άλλους όπως ασφάλιση αυτοκινήτου κ.ά. Απασχολεί περί τους 77.000 υπαλλήλους.

-Η Japan Post Holding Co διανέμει τα ασφαλιστικά της προγράμματα μέσω του τμήματός της, του Japan Post Insurance. Επιπλέον σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξή της διαδραματίζει το τμήμα  Japan Post Network, καθώς προσεγγίζει μέσω του δικτύου της τους υποψήφιους πελάτες της.

– η Allianz έχει δραστηριότητα που επεκτείνεται σε 70 χώρες και παρέχει πλήθος ασφαλιστικών προϊόντων και λύσεων, όπως ασφάλεια ζωής, υγείας, καλύψεις ατυχημάτων κ.ο.κ. Εδράζει στη Γερμανία και διαχειρίζεται περιουσιακά στοιχεία αξίας περίπου 2 δισ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η «χρυσή πεντάδα» της ασφάλισης