Στο 3ο Φόρουμ Υγείας η Interamerican

της Ελενας Ερμείδου

Στο 3ο Φόρουμ Υγείας συμμετέχει με περίπτερο το Σαββατοκύριακο η Interamerican στο πλαίσιο των σχεδίων για επενδύσεις στην πρόληψη και ενημέρωση.

Το Φόρουμ, το οποίο πραγματοποιείται φέτος για τρίτη χρονιά, στις 17 & 18 Μαρτίου στο Ζάππειο Μέγαρο  παρέχει προληπτικές εξετάσεις για όλη την οικογένεια, ομιλίες για θέματα υγείας και ομορφιάς και πολύτιμες συμβουλές από κορυφαίους επιστήμονες.

Το πόσο σημαντικός είναι αυτός ο στόχος αποδεικνύεται από το γεγονός της συμμετοχής 20 και πλέον επιστημονικών εταιρειών και 200 από τους πλέον σημαντικούς επιστήμονες υγείας ως ομιλητές», σημείωσε ο Οικονομολόγος, πρόεδρος του Ομίλου Zita και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Φόρουμ κ. Ζαχαρίας Καπλανίδης

To 3o Φόρουμ για την υγεία καθιερώνεται, όπως ανακοινώθηκε και στη Θεσσαλονίκη στο Βελλίδειο, στις 24 & 25 Νοεμβρίου 2018. Στόχος αυτής της μεγάλης και ουσιαστικά μοναδικής διοργάνωσης είναι μέσω των επιστημόνων υγείας, η έγκριτη και διαδραστική ενημέρωση των Ελλήνων σε θέματα που αφορούν την υγεία, με την ευρύτερη του όρου έννοια και με απώτερο σκοπό την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση.