«Ανοιχτό» γράμμα στην ασφαλιστική αγορά

[starbox]

 

Φίλε ασφαλιστή

 

Οι εκλογές έρχονται , τα προγράμματα φεύγουν! Μπορεί να ακούς και να διαβάζεις τι θέλουν να πράξουν τα κόμματα για την ιδιωτική ασφάλιση αλλά επί της ουσίας ένα πράγμα να ξέρεις… ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ίσως ο μόνος έντιμος απένταντί σου αφού ο ίδιος ο υπουργός Σταθάκης δήλωσε στο Μέγαρο Μουσικής τον Μάρτιο ότι ΔΕΝ θέλει την ιδιωτική ασφάλιση. Το ίδιο και τα μεγαλοστελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που ακούν για ασφαλιστικές, μεσίτες και πράκτορες και φρικάρουν.

 

Υπάρχουν και στελέχη που να γνωρίζουν και να θέλουν να βοηθήσουν αλλά αυτούς πρέπει να τους βρεις εσύ. Η Ν.Δ με τη σειρά της  δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι θέλει η ιδιωτική ασφάλιση να αποτελέσει συμπληρωματική ασφάλιση απέναντι στην κοινωνική είτε με την μορφή της ατομικής αποταμίευσης είτε με τα Επαγγελματικά Ταμεία και έχει κομματική διείσδυση 70-80% στο χώρο σας .

 

Όμως το ερώτημα είναι ένα “Γιατί δεν προχώρησε τίποτε ουσιαστικό τόσα χρόνια που ήταν κυβέρνηση;” To ίδιο ισχύει για το ΠΑΣΟΚ που κυβέρνηση τόσα χρόνια και διαμόρφωσε το σημερινό σκηνικό. Το Ποτάμι πάλι δεν μας είπε τίποτε ουσιαστικό, ένα θολό τοπίο μάλλον φιλικό αλλά εντελώς αόριστο. Λοιπόν, ξέχνα τα κόμματα και ψάξε να βρεις υποψηφίους.

 

Υπάρχουν επαγγελματίες που γνωρίζουν τα θέματα της ιδιωτικής ασφάλισης και θέλουν να συνεισφέρουν στο έργο της. Αυτούς πρέπει να βρείτε. Αν έχουν και “δημοκρατικό προσωπείο” ακόμη καλύτερα.  Γενικότερα μην επενδύετε σε κόμματα. Θα σας “πουλήσουν”. Το ξέρετε δα καλύτερα τόσα χρόνια … Και εάν δεν ξέρετε , θα το μάθετε μόλις δείτε και τους φόρους.