Η τεχνολογία ως μέσο ασφαλιστικής επιβίωσης και μετάβασης στην ανάπτυξη

[starbox]

Την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και της υποδομής που θα επιτρέψει στις εταιρείες να συμβαδίσουν με το νέο κανονιστικό πλαίσιο και ταυτόχρονα να αναπτύξουν στο υπάρχον οικονομικό περιβάλλον εργασίες, θα συζητήσουν κορυφαίοι – Έλληνες και ξένοι- ομιλητές στο 8o Insurance Conference 2015, που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου στο Divani Caravel.

Κάποιες εταιρείες έχουν ήδη προετοιμαστεί με τα κατάλληλα εργαλεία που έχουν αναπτύξει εξειδικευμένες επιχειρήσεις, ενώ υπάρχουν και παραδείγματα εσωτερικής ανάπτυξης εφαρμογών και καινοτόμων δράσεων.
Στόχος των επικεφαλής είναι οι εταιρείες να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες που απορρέουν από την εφαρμογή της Οδηγίας Solvency. Σε αυτό το πλαίσιο οι εταιρείες προετοιμάζονται πυρετωδώς και ανακαλύπτουν στην πράξη σε ποια σημεία και ποιες λειτουργίες ανατρέπουν την μέχρι σήμερα πορεία τους. Αναζητούν τι πρέπει να αλλάξουν και πόσο επηρεάζονται από τα νέα δεδομένα.

Την εικόνα της ασφαλιστικής αγοράς θα σκιαγραφήσουν οι κ.κ. Γιάννης Βασαλάκης, Διευθυντής Underwriting Ατομικών & Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας INTERAMERICAN, Σωτήρης ΠαπαντωνόπουλοςΜαντόπουλος, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος insurancemarket.gr, Κωνσταντίνος Νικολόπουλος, Senior Manager, ΕΥ, Γιάννης Γαλάκης, ΙnterFima, Dr. Reuven Shnaps, VP of Professional Services, Earnix και εκπρόσωποι από την FADATA και την IBM. Στην τέταρτη θεματική ενότητα του συνεδρίου με τίτλο «Οι νέες προκλήσεις της ασφαλιστικής αγοράς: solvency ΙΙ, διαχείριση ρίσκου, τεχνολογία και καινοτομία», οι συμμετέχοντες θα αναλύσουν:

• Σε ποιο επίπεδο βρίσκεται η προετοιμασία των εταιρειών για την εφαρμογή της Οδηγίας από την 1.1.2016.

• Ποιες αλλαγές έχουν γίνει και ποιες υπολείπονται.

• Πως θα ελεγχθούν οι ασφαλιστικές και τι θα πράξει η ΤτΕ σε περίπτωση αποκλίσεων;

• Πως οργανώνονται εσωτερικά, πόσο αξιοποίησαν την τεχνολογία και πως διασφαλίζουν την κεφαλαιακή τους επάρκεια;

• Ποια η ευθύνη των διοικητικών συμβουλίων των ασφαλιστικών εταιρειών και ποιες μεταβολές σηματοδοτούνται.

• Ευρωπαϊκό ή εθνικό Solvency. Κατά πόσο επιβάλλεται διαχωρισμός και ποιες είναι οι προοπτικές εφαρμογής διαφορετικών ταχυτήτων και αντιλήψεων;Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συνεδρίουΔηλώστε συμμετοχή εδώΔωρεάν συμμετοχή για όλους τους διαμεσολαβούντες

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Δωρεάν συμμετοχή για τους διαμεσολαβούντες

Δηλώστε εδώ τη συμμετοχή σας

8_INSURANCE_CONFERENCE