Στον Nick Channing – Williams το κύπελλο απένειμε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρώπη Ασφαλιστική, κ. Νικόλαος Μακρόπουλος

Κύριος χορηγός του Grand Prix 2014 η Ευρώπη Ασφαλιστική

Kύριος χορηγός του καθιερωμένου ετήσιου ιππικού αγώνα «ΕΙΟ Grand Prix – 2014», μια από τις σημαντικότερες αγωνιστικές δραστηριότητες στο χώρο της Ελληνικής ιππασίας, ανέλαβε και φέτος η Ευρώπη Ασφαλιστική.

Την ευθύνη για τη διοργάνωση του αγώνα, που πραγματοποιήθηκε 2 και 3 Νοεμβρίου, είχε ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος Αμαρουσίου, ο αρχαιότερος όμιλος στην Ελλάδα.

Η Ευρώπη Ασφαλιστική αποφάσισε να υποστηρίξει χορηγικά τη διοργάνωση αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του αθλήματος, αλλά και τη συμβολή του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου στην καθιέρωση και εξέλιξη της αθλητικής ιππασίας στην Ελλάδα.

grand_prix_

Η δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων κορυφώθηκε με το «Grand Prix Ευρώπη Ασφαλιστική», το σημαντικότερο άθλημα του Σαββατοκύριακου.
Στο αγώνισμα συμμετείχαν 25 ζευγάρια ιππέων /ίππων, ενώ μεγάλος νικητής αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Nick Channing – Williams, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση με την Bianca, ολοκληρώνοντας τη δοκιμασία με μηδέν βαθμούς ποινής.

Το κύπελλο στο

.