Ελενα Ερμείδου
Η PENCO SA ένας από τους πιο αξιόπιστους συμβούλους – μεσίτες ασφαλίσεων στην αγορά γεγονός που αποδεικνύεται από το έργο της στην πορεία του χρόνου, κατέβαλλε αποζημιώσεις άνω των 11 εκ. ευρώ για τα δύο καταστήματα του Jumbo: το κατάστημα στη Λάρισα και το κατάστημα στην Καρδίτσα.
Η αξιοπιστία και η αποτελεσματικότητα της PENCO ως σύμβουλοι επιχειρήσεων και ως μεσίτες ασφαλίσεων επαληθεύεται από τα πεπραγμένα της εταιρείας, ανατρέχοντας μεταξύ άλλων στις πρόσφατες αποζημιώσεις που κατέβαλλε για τις ζημιές που προκλήθηκαν σε επιχειρήσεις – εργοστάσια από τον καταστροφικό τυφώνα Daniel.
Η PENCO συγκεκριμένα κατέβαλλε αποζημίωση ύψους 30 εκ. ευρώ στα Ελληνικά Γαλακτομεία, που περιλαμβάνουν την Ολυμπος, Τυράς, Κλιάφας, Ροδόπη, κ.α. ύψος ποσού που ισοδυναμεί με το 13% των αποζημιωθέντων ζημιών που προκλήθηκαν από τον τυφώνα Daniel. Οπως και για τα νερά Θεώνη αποζημίωση ύψους 2,7 εκ. ευρώ.
Η PENCO είναι Ανώνυμη Εταιρεία που ιδρύθηκε το 1999 ως φυσική συνέχεια της Κ. ΚΡΟΚΙΔΑΣ ΕΠΕ (έτος ίδρυσης 1988) και δραστηριοποιείται στον ευρύτερο ασφαλιστικό χώρο ως Μεσίτης (Broker) και Σύμβουλος (Consultant) Ασφαλίσεων των μεγαλύτερων εμπορικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων της Ελλάδας.
Η Εταιρεία είναι μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων και στεγάζεται στα ιδιόκτητα γραφεία της επί της οδού Κονίτσης 5 και Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι.