Outdoor Expo 2014: Kυνήγι, Ψάρεμα, Σκοποβολή και Κυνοφιλία

Η Outdoor Expo 2014 είναι η νέα καινοτομική έκθεση που διοργανώνει η εταιρεία Paragon* και φιλοδοξεί να φέρει κοντά και να ικανοποιήσει άμεσα, σωστά και πρακτικά όλα τα μέρη που συνθέτουν την κοινωνία όσων ασχολούνται με τις action παραδοσιακές υπαίθριες δραστηριότητες, όπως είναι το Κυνήγι, το Ψάρεμα, η Σκοποβολή και η Κυνοφιλία

Σκοπός της έκθεσης Outdoor Expo 2014 είναι να εξυπηρετήσει πρωτότυπα, ποιοτικά αλλά και αποτελεσματικά τους εμπορικούς και επικοινωνιακούς στόχους των επιχειρήσεων του κλάδου και παράλληλα να προσφέρει την ικανοποίηση στον επισκέπτη, να ενημερωθεί για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες από όλο το φάσμα των παραδοσιακών υπαίθριων δραστηριοτήτων. 

Η Outdoor Expo 2014 είναι μια γιορτή για το κυνήγι, τη σκοποβολή, το ψάρεμα και την κυνοφιλία με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, live παρουσιάσεις, διαδραστικά happenings και events. Είναι σχεδιασμένη στα πρότυπα καταξιωμένων διεθνών εκθέσεων για να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες των επαγγελματιών του κλάδου, και να προσφέρει άμεσα εμπορικά αποτελέσματα στους εκθέτες και ένα μείγμα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης στον επισκέπτη.

Στο επίκεντρο της στρατηγικής της έκθεσης, είναι η διαφοροποίηση, η καινοτομία και η εξωστρεφής πελατοκεντρική προσέγγιση. Ο σχεδιασμός έχει γίνει με κριτήρια καταξιωμένων διεθνών εκθέσεων και με προδιαγραφές υψηλής ποιότητας. 
Οι καινοτόμες πρακτικές που θα ακολουθηθούν, αναδεικνύουν την Outdoor Expo 2014, ως τη πρώτη κλαδική έκθεση με διπλό χαρακτήρα (b2b για εμπόρους και b2c για το κοινό), με τρόπο που να αλληλοϋποστηρίζονται.

H Outdoor Expo 2014 έρχεται να καλύψει το «διαφαινόμενο κενό» στην αγορά προσφέροντας οφέλη που είναι σημαντικά στους επαγγελματίες του χώρου, όπως: 

• Παροχή ευκαιριών για την επίτευξη νέων συνεργασιών, ανανέωση και σύσφιξη σχέσεων.
• Παρουσίαση και ενημέρωση για νέα προϊόντα, τάσεις και υπηρεσίες.
• Ανταλλαγή δημιουργικών ιδεών και προτάσεων.
• Υποδειγματική εξυπηρέτηση για την ανάπτυξη μιας διατηρήσιμης επιχειρηματικής δραστηριότητας.
• Ικανοποίηση της ανάγκης για παραγωγικές συναντήσεις μεταξύ πωλητών και αγοραστών (Επαγγελματιών και ιδιωτών).

Σύμβουλοι της διοργάνωσης της έκθεσης είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου των επιχειρήσεων και της επικοινωνίας, όπως ο Κωνσταντίνος Ουζούνης, CEO της Ethos Media AE και ο Λευτέρης Κακαβούλης, εκδότης περιοδικών και παραγωγός τηλεοπτικών εκπομπών σχετικών με το κυνήγι, τη σκοποβολή, την κυνοφιλία και το ψάρεμα, με πείρα και παρουσία στον κλάδο μεγαλύτερη των 25 ετών και ειδικούς επαγγελματίες και συντάκτες στον χώρο των ως άνω δραστηριοτήτων.

Η έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα  της ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και της ΠΕΒΕΚΕ. 

*H Paragon είναι μία νέα, καινοτομική εταιρεία στο χώρο της διοργάνωσης εκθέσεων, που φιλοδοξεί να προσφέρει στους επιχειρηματίες και τους πελάτες σημαντικών κλάδων της ελληνικής αγοράς, την ευκαιρία να επικοινωνήσουν άμεσα και αποτελεσματικά. 

Οι αξίες της Paragon συμπυκνώνονται στην επίτευξη συνεχούς διεύρυνσης και βελτίωσης των προϊόντων και των υπηρεσιών της, τη σύγχρονη αντίληψη και οργάνωση, τη βαθιά τεχνογνωσία, την πρωτοτυπία, την προσωπική επαφή, την υπευθυνότητα, την εγκυρότητα της πληροφόρησης και την πελατοκεντρική φιλοσοφία. Τοποθετώντας την επίτευξη των επαγγελματικών στόχων των πελατών της στο επίκεντρο της στρατηγικής της, η Paragon, λειτουργεί με όπλα τη συνέπεια και την επιχειρηματική υπευθυνότητα, για να συμβάλλει στην ανάπτυξη του κλάδου τους.

Επιδιώκοντας να  ενισχύσει το δεσμό μεταξύ των εκθετών και των τελικών πελατών τους, επισκεπτών των εκθέσεων, η Paragon συμπληρώνει την εμπειρία της επίσκεψης με ειδικές εκδηλώσεις που συνδυάζουν πληροφόρηση, εκπαίδευση και ψυχαγωγία και αναδεικνύουν την αξία και την χρησιμότητα των προβαλλόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.

Η υποστήριξη των εκθεσιακών δραστηριοτήτων της Paragon από ισχυρούς χορηγούς, στοχεύει στη σύνδεση του εκάστοτε κλάδου με την ευρύτερη αγορά και τη δημιουργία ευκαιριών για ουσιαστική επικοινωνία και σύναψη επωφελών συνεργασιών. 

Στόχος της Paragon είναι να διοργανώνει εκθέσεις που θα αναβαθμίσουν τα στάνταρ του χώρου με πολλές καινοτομίες και θα επανατοποθετήσουν τη σχέση μεταξύ των επαγγελματιών κάθε κλάδου με το κοινό τους. Με τη δημιουργία ενός ανοιχτού δικτύου διαρκούς επικοινωνίας μέσω εντύπων, δικτυακών τόπων και social media οι εκθέσεις της Paragon θα αποτελούν μία διαρκή, δυναμική δραστηριότητα προβολής για την ενημέρωση και σύναψη επαγγελματικών σχέσεων μεταξύ των ενδιαφερομένων κάθε κλάδου της αγοράς.

Επικοινωνία:
Λευτέρης Κακαβούλης
Outdoor Expo 2014
Τηλ: 210 9984920
www.outdoorexpo.gr