back to top
23.2 C
Athens
Κυριακή 7 Ιουνίου 2026

Οι εργαζόμενοι της INTERAMERICAN στο φετινό διαδικτυακό «Greece Race for the Cure®»

Το «Greece Race for the Cure®» φέτος πέρασε τα μηνύματα της συμμετοχής του μεγάλου πλήθους πολιτών με ψηφιακό τρόπο, εφ’ όσον οι περιοριστικές συνθήκες της υγειονομικής κρίσης δεν επέτρεψαν την καθιερωμένη μεγάλη γιορτή στο Ζάππειο, με φυσική παρουσία. Ανάμεσά τους ήταν και οι εργαζόμενοι της INTERAMERICAN. Στην εκδήλωση – θεσμό για την ευαισθητοποίηση ενάντια στον καρκίνο του μαστού, που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» διαδικτυακά φέτος, ως το ελληνικό μέρος της Πανευρωπαϊκής διοργάνωσης digital Race for the Cure® 2020, κατά το τριήμερο 25, 26 και 27 Σεπτεμβρίου, συμμετείχαν 67 εργαζόμενοι της εταιρείας. 

Με έμπρακτο ενδιαφέρον για τα θέματα υγείας και ευζωίας και στο πλαίσιο της εταιρικής ευθύνης, η INTERAMERICAN έχει συνεχή πολυετή παρουσία στο «Greece Race for the Cure®», σε ευθυγράμμιση με την εστίαση των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων της στον τομέα των ασφαλίσεων υγείας και των παρεχομένων υπηρεσιών από τις ιδιόκτητες υποδομές της. Στη γενική κλινική Αθηναϊκή Mediclinic και στα δύο πολυιατρεία Medifirst της εταιρείας στα βόρεια και νότια προάστια της Αθήνας, άλλωστε, λειτουργεί ένα πρότυπο Κέντρο Μαστού.

- Advertisement -

Φέτος, 30 εκδηλώσεις «Race for the Cure®», 22 ευρωπαϊκές χώρες και χιλιάδες συμμετέχοντες σε όλη την Ευρώπη, ένωσαν τις δυνάμεις τους διαδικτυακά, με στόχο να διαδοθεί το μήνυμα πως ο καρκίνος του μαστού συνεχίζει να υπάρχει, αλλά αντιμετωπίζεται και ότι οι ασθενείς μπορούν να παίρνουν τη βοήθεια που χρειάζονται για να τον νικήσουν. Το ελληνικό μέρος της διοργάνωσης κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες συμμετοχές σε όλη την Ευρώπη, με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» να διοργανώνει το μεγαλύτερο digital «Race for the Cure®» φέτος. 

- Advertisement -

Από την INTERAMERICAN, 48 εργαζόμενοι συμμετείχαν στον περίπατο 3 χιλιομέτρων και 19 στον αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων από τον δικό τους χώρο, ακολουθώντας τους ισχύοντες κανόνες προστασίας. Η συμμετοχή της εταιρείας υποστήριξε για ακόμα μια χρονιά τις δράσεις και τα προγράμματα του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», που βοηθούν χιλιάδες γυναίκες με καρκίνο μαστού και τις οικογένειες τους, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των ασθενών, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην αύξηση των ποσοστών της έγκαιρης διάγνωσης στον γενικό πληθυσμό.

Επισημαίνεται πως κάθε χρόνο στη χώρα μας εντοπίζονται περίπου 6.000 νέα περιστατικά. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, περισσότερες από 1.600.000 γυναίκες ετησίως διαγιγνώσκονται με καρκίνο του μαστού, ενώ στην Ευρώπη περισσότερες από 450.000 γυναίκες εμφανίζουν την ασθένεια και περίπου 140.000 χάνουν τη ζωή τους. Υπολογίζεται ότι 1 στις 8 γυναίκες, παγκοσμίως, θα παρουσιάσει καρκίνο μαστού σε κάποια φάση της ζωής της.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η INTERAMERICAN υπενθυμίζει την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου – Έμφαση στην πρόληψη και στην προστασία

«Ενημερωνόμαστε, προλαμβάνουμε, προστατεύουμε τη φύση και όσα έχουν αξία»

Καλοκαιρινές αποδράσεις με ασφάλεια: Η νέα παρέμβαση της INTERAMERICAN για την ταξιδιωτική προστασία

Η εταιρεία εγκαινιάζει τη θερινή περίοδο με νέα καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης

Sofos Insurance Agency: Ταξίδι επιβράβευσης πωλήσεων στη μεσαιωνική Μπριζ

Θρ. Σοφός: «Επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα, με συνεργασία και ομαδική δουλειά, απέδειξαν ότι μπορούν να επιτύχουν κάθε στόχο»

Ηγεσία, σπουδαία μαθήματα και… ανατροπές στο 7ο MDRT Power Workshop

Επαγγελματίες της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης σε μια ακόμη συνάντηση με ουσιαστικό περιεχόμενο, πρακτική γνώση και υψηλό επίπεδο ομιλητών

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

NN Hellas: Ανακοίνωση για τις αναπροσαρμογές στα ασφάλιστρα υγείας

«Συμμορφωνόμαστε πλήρως με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο και αναμένουμε τη δημοσίευση του νέου δείκτη της ΕΛΣΤΑΤ» επισημαίνει μεταξύ άλλων η εταιρεία

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ επενδύει με συνέπεια στην ανακύκλωση και στη βιώσιμη ανάπτυξη

Ο απολογισμός των δράσεων συλλογής και διαχείρισης ανακυκλώσιμων υλικών στις εγκαταστάσεις της εταιρείας σε όλη τη χώρα

Η Atradius στο πλευρό των εθελοντών δασοπροστασίας στις Αφίδνες

Μέσα από παρουσιάσεις και ασκήσεις, οι συμμετέχοντες εκπαιδεύτηκαν σε βασικές διαδικασίες πρόληψης, αντιμετώπισης και κατάσβεσης δασικών πυρκαγιών

Η INTERAMERICAN υπενθυμίζει την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου – Έμφαση στην πρόληψη και στην προστασία

«Ενημερωνόμαστε, προλαμβάνουμε, προστατεύουμε τη φύση και όσα έχουν αξία»

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Affidea και Novo Nordisk ενώνουν δυνάμεις κατά της παχυσαρκίας και του διαβήτη

ΜoU για δράσεις ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης, καθώς και πρωτοβουλίες που στηρίζουν την πρόληψη και τη φροντίδα

Το σημαντικότατο μήνυμα του μήνα για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση

Τι και ποιους αφορούν οι ενισχύσεις του «Ξεκινώ Επιχειρηματικά» – Δηλώσεις Δ. Γαβαλάκη στο «IW»

«Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Ο ασφαλιστικός πράκτορας δεν είναι μόνος

Η Χρ. Φυτέα, Πρ. Επιτροπής Ασφαλιστικών Πρακτόρων ΕΕΑ, εξηγεί γιατί η ένταξη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στη δράση αποτελεί σημαντική θεσμική νίκη

NN Hellas: Ανακοίνωση για τις αναπροσαρμογές στα ασφάλιστρα υγείας

«Συμμορφωνόμαστε πλήρως με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο και αναμένουμε τη δημοσίευση του νέου δείκτη της ΕΛΣΤΑΤ» επισημαίνει μεταξύ άλλων η εταιρεία