Brokers Union: Ταξίδι συνεργατών 2024 & Βραβεύσεις 2023

 

Στην πόλη που έχει χαρακτηρισθεί ως η « Μαύρη Πόλη-City Nera »… λόγω της ηφαιστειακής πέτρας, στη Κατάνια της Σικελίας πραγματοποιήθηκε από τις 12.09.2024 – 15.09.2024, το ετήσιο ταξίδι της Brokers Union για τους επιτυχόντες συνεργάτες του Διαγωνισμού Πωλήσεων 2024 καθώς και για τους αποκλειστικούς συνεργάτες.

Σε μια ιδιαίτερη πόλη που συvδυάζει την πολιτιστική κληρονομιά τόσο του παρελθόντος όσο και του παρόντος, τα μαγευτικά αξιοθέατα , υπέροχο φαγητό & ιδιαίτερα κρασιά αλλά και ξεχωριστές ταξιδιωτικές εξορμήσεις, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν για ακόμα μια χρονιά ένα όμορφο και ξεκούραστο τετραήμερο οι διακεκριμένοι συνεργάτες της Brokers Union, ξεναγήθηκαν στο ιστορικό κέντρο της Πόλης, στην μαγευτική Ταορμίνα στην κινηματογραφική πόλη με τους μεσαιωνικούς δρόμους, στη νησίδα Ορτυγία, στις κατακόμβες στις Συρακούσες, εκδρομή στο ενεργό ηφαίστειο της Αίτνας, ξενάγηση για γευσιγνωσία στο οινοποιείο Gambino.

Τo Σάββατο 14/09/2024 πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις των διακριθέντων συνεργατών του παραγωγικού έτους 2023.

Στην έναρξη της εκδήλωσης των βραβεύσεων ο Πρόεδρος κύριος Βελλιάδης Νικόλαος συνεχάρη τους επιτυχόντες στον Διαγωνισμό Πωλήσεων 2024 και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους, επισημαίνοντας ότι : «η ανάπτυξη της εταιρείας,  όπως και πέρυσι είχα αναφερθεί συνεχίζεται με τους ίδιους γοργούς ρυθμούς,  ξεπερνώντας από ότι φαίνεται και για φέτος το 15%  σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. ». Ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκόμενους εκπροσώπους των Ασφαλιστικών εταιριών αλλά και τους συνεργάτες , οι οποίοι με την αδιάκοπη συμπαράσταση τους, την εμπιστοσύνη αλλά και με την παραγωγική τους δραστηριότητα συνέβαλαν ώστε η BROKERS UNION να είναι ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης . 

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Brokers Union κύριος Φώτης Καλαμπαλίκης ο οποίος δήλωσε: «τις εταιρίες τις κάνουν οι άνθρωποι και γι΄αυτό εδώ σήμερα, χαιρόμαστε όλοι μαζί τις επιτυχίες μας, εταιρία και συνεργάτες!! Το 2024 είναι μια χρονιά που ολοκληρώσαμε ένα μεγάλο μέρος των project, όπως ηλεκτρονική υπογραφή αιτήσεων και facelift logo. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να σας υποστηρίζουμε ολιστικά, γιατί μπροστά μας έχουμε πολύ ωραία πράγματα να μας περιμένουν!! .»

Οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ετήσιο ραντεβού τους για επόμενες επιτυχίες και ταξίδια της BROKERS UNION.