Euroins Ελλάδος: Η Χαλκιάς Racing Team στο βάθρο του ράλλυ Ακρόπολις!

Ο Θέμης Χαλκιάς κατέκτησε την τρίτη θέση μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων στο Ράλλυ Ακρόπολις

Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια, η Euroins Ελλάδος υποστήριξε τον οδηγό Θέμη Χαλκιά και την ομάδα του και στη φετινή διοργάνωση μηχανοκίνητου αθλητισμού Ράλλυ Ακρόπολις, η οποία ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 8 Σεπτεμβρίου.

Ο Θέμης Χαλκιάς, συνεχίζοντας το ισχυρό track record των αγωνιστικών του επιτυχιών, κατέκτησε μαζί με τον συνοδηγό του Νικόλαο-Αδάμ Κομνό και το Renault Clio την πρώτη θέση ανάμεσα στα ελληνικά πληρώματα στην κατηγορία Rally3 και την τρίτη θέση μεταξύ των ελληνικών πληρωμάτων. Το εξαιρετικό πλήρωμα κατέκτησε, επίσης, την έβδομη θέση στην κατηγορία WRC3.

Ο εκτελεστικός διευθυντής κ. Αθανάσιος Ι. Σμυρνής δήλωσε σχετικά: «Μετά από 4 χρόνια αγαστής συνεργασίας και υποστήριξης, ο Θέμης Χαλκιάς και η ομάδα του είναι για τη Euroins Ελλάδος οικογένεια. Ακόμη μια χρονιά, μας έκαναν υπερήφανους και τους ευχαριστούμε θερμά, όχι μόνο για το τρόπαιο αλλά και για το ήθος και την παρουσία τους που κάθε χρόνο διακρίνεται στην ιστορική διοργάνωση του Ράλλυ Ακρόπολις

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroins Ελλάδος κ. Vasil G. Dimitrov δήλωσε σχετικά: «Είναι στην κουλτούρα της Euroins Ελλάδος να υποστηρίζει χορηγικά -και με όλα της τα μέσα- τον αθλητισμό, με τον Θέμη Χαλκιά να αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα κορυφαίων επιδόσεων διαχρονικά στον χρόνο. Τον ευχαριστούμε θερμά για τις διακρίσεις που μας χάρισε και φέτος στο πλαίσιο της διοργάνωσης Ράλλυ Ακρόπολις».

Ο Θέμης Χαλκιάς ανέφερε: «Παραμένουμε σε κορυφαίο επίπεδο σημειώνοντας μια ακόμα υψηλή επίδοση και στο Ράλλυ Ακρόπολις 2024. Για την επιτυχία και τη διάκριση χρειαζόμαστε δίπλα μας ένα σταθερό και αξιόπιστο υποστηρικτή όπως είναι η Euroins Ελλάδος η οποία φέτος συνέβαλε τα μέγιστα παρέχοντας μας σιγουριά και ασφάλεια. Θέλω να ευχαριστήσω τον συνοδηγό μου Νικόλαο-Αδάμ Κομνό και όλα τα μέλη της Χαλκιάς Racing Team που ξεπέρασαν τον εαυτό τους τόσο κατά την πολυήμερη και πολύωρη προετοιμασία όσο και κατά τη διάρκεια του δύσκολου φετινού αγώνα».