EUROINS ΕΛΛΑΔΟΣ: Ενίσχυση της εταιρικής διακυβέρνησης με νέα διοικητική δομή

Την αλλαγή της διοικητικής δομής της, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της εταιρικής διακυβέρνησης σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα του ESG, ανακοινώνει η Euroins Ελλάδος. 

Από τις 29 Νοεμβρίου 2023, οι κ.κ. Αθανάσιος Ι. Σμυρνής και Vasil G. Dimitrov αναλαμβάνουν Διευθυντές Υποκαταστήματος Ελλάδος. Τόσο ο κ. Σμυρνής όσο και ο κ. Dimitrov κατείχαν μέχρι πρότινος τη θέση του Αναπληρωτή Διευθυντή του ελληνικού υποκαταστήματος της Insurance Company Euroins AD.

Στο πλαίσιο των ανωτέρω αλλαγών στη διοικητική δομή του ελληνικού υποκαταστήματος συστάθηκε Ανώτερη Εκτελεστική Επιτροπή με επικεφαλής την Πρόεδρο του ΔΣ της Euroins Bulgaria AD κα Yoanna Tsoneva και μέλη τους κ.κ. Σμυρνή και Dimitrov. Στόχος του νέου διοικητικού οργάνου είναι ο στρατηγικός σχεδιασμός και η παρακολούθηση των στόχων της Euroins Ελλάδος με βάση το μοντέλο λειτουργίας και τις πολιτικές της Euroins Bulgaria AD.

Ο κ. Σμυρνής δήλωσε σχετικά: «Η Εταιρεία παραμένει προσηλωμένη στις σύγχρονες αρχές εταιρικής διακυβέρνησης προχωρώντας στις αναπροσαρμογές που απαιτούνται με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της εταιρικής της δομής. Στόχος μας είναι η ενδυνάμωση της παρουσίας της Euroins στην ελληνική αγορά μέσα από ένα ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που ικανοποιούν με συνέπεια και αξιοπιστία τις ανάγκες των ασφαλισμένων μας».

Ο κ. Dimitrov ανέφερε: «Η Euroins Ελλάδος αποτελεί μέρος μιας ισχυρής ασφαλιστικής εταιρείας με ηγετική θέση στις ευρωπαϊκές αγορές όπου έχει παρουσία. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η σταθερή και αξιόπιστη παρουσία δίπλα στους πελάτες και τους ανθρώπους μας με το βλέμμα στραμμένο στις μελλοντικές τάσεις και ανάγκες της ασφαλιστικής αγοράς στην Ελλάδα και διεθνώς».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*