Ένα ταξίδι γεμάτο εμπειρίες κι εκπλήξεις για το Δίκτυο της Interamerican

Αυτό το ταξίδι τα είχε όλα!

Στην Άπω Ανατολή, στη μακρινή Ιαπωνία, την χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, των αισθήσεων και των αντιθέσεων, όπου οι αρχαίες παραδόσεις συνδυάζονται απόλυτα αρμονικά με τον σύγχρονο τρόπο ζωής, εκεί βρέθηκαν περισσότεροι από 100 συνεργάτες του εταιρικού Δικτύου Πωλήσεων της Interamerican, στελέχη της Διοίκησης της Interamerican, ασφαλιστικοί σύμβουλοι,  Unit managers, συντονιστές καθώς και διοικητικό προσωπικό.

Η εταιρεία διοργάνωσε από τις 18 έως τις 26 Ιουνίου 2024 ένα μοναδικό ταξίδι για τους ανθρώπους της, συνεχίζοντας την παράδοση της ετήσιας επιβράβευσης των συνεργατών του εταιρικού Δικτύου Πωλήσεών της.

Το ταξίδι αυτό τα είχε όλα: Eξερεύνηση εμβληματικών πόλεων όπως το Τόκιο, το Κιότο, η Καμακούρα και η Νάρα και αξιοθέατων, μία διαφορετική βόλτα με το τρένο-βολίδα από το Τόκιο στο Κιότο και μια κρουαζιέρα με δείπνο στον κόλπο του Τόκιο, όπου οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν ένα μοναδικό Geisha show! Μεταξύ άλλων, οι συμμετεχοντες είχαν την ευκαιρία να επικεπτούν ναούς όπως οι Μετζί Τζεγκού, Κιγιομίζου-ντέρα και Τοντάιτζι, μουσεία όπως το TeamLab και το MOMAT, αλλά και το εντυπωσιακό Αυτοκρατορικό Παλάτι που μοιάζει με πάρκο, στην περιοχή Τσιγιόντα του Τόκιο καθώς και το Tokyo Skytree.

Πέραν της ψυχαγωγίας, της διασκέδασης και της αναψυχής, το ταξίδι στάθηκε αφορμή για περαιτέρω σύσφιξη των επαγγελματικών σχέσεων των συμμετεχόντων. Οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Interamerican, κ. Γιάννη Καντώρο, καθώς και με άλλα κορυφαία στελέχη της εταιρίας, όπως ο κ. Rene Scholten, Γενικός Οικονομικός Διευθυντής, η κα Linda Nieuwenhuizen, Γενική Διευθύντρια Customer Value & Experience, ο κ. Γιώργος Βελιώτης, Γενικός Διευθυντής Ζωής & Υγείας, ο κ. Τάσος Ηλιακόπουλος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και ο κ. Μανώλης Κούτης, Διευθυντής Πωλήσεων.

Δύο στα δύο για το team της Interamerican που επέστρεψε στα… πάτρια εδάφη διπλά κερδισμένη, καθώς απέκτησε νέες, όμορφες εμπειρίες στη χώρα με το μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής, αλλά και γνώση, ενώ επιβεβαίωσε ότι είναι αποφασισμένο να οδηγήσει πλέον την εταιρία στην κορυφή της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς.

Οι δηλώσεις των στελεχών

Μεταξύ άλλων ο κ. Τάσος Ηλιακόπουλος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της Interamerican, δήλωσε: «Το ταξίδι μας στην Ιαπωνία ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία για όλους στην Interamerican. Αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος της στρατηγικής μας να επενδύουμε στους ανθρώπους μας και στην ανάπτυξή τους. Επιστρέφουμε γεμάτοι νέες εμπειρίες και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε με αισιοδοξία τις νέες προκλήσεις και φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον της Interamerican».

Ο κ. Μανώλης Κούτης, Διευθυντής Πωλήσεων της Interamerican, ανέφερε από την πλευρά του: «Η εμπειρία αυτού του μαγικού ταξιδιού κατάφερε να ενώσει τις δυνάμεις μας σε μια περιπέτεια εξερεύνησης και ανακάλυψης αλλά παράλληλα ενισχύσαμε τη συνοχή και την αφοσίωσή μας ως ομάδα. Συνεχίζουμε παραμένοντας προσηλωμένοι στη διαρκή υποστήριξη και ανάπτυξη των πολύτιμων συνεργατών μας».