Ερωτηματολόγιο της ΕΑΔΕ σε υποψήφιους ευρωβουλευτές με αντικείμενο την ασφάλιση

Ενόψει των επικείμενων εκλογών που θα ανανεώσουν την σύνθεση του Ευρωκοινοβουλίου η ΕΑΔΕ απέστειλε την κάτωθι επιστολή, συνοδευόμενη από συγκεκριμένο και συναφές με το αντικείμενο της ασφάλισης ερωτηματολόγιο, σε λίστα επιλεγμένων υποψηφίων Ευρωβουλευτών.

Αυτό αναφέρει ανακοίνωση της ΕΑΔΕ παραθέτοντας και το σχετικό ερωτηματολόγιο

ΕΠΙΣΤΟΛΗ   

Κυρία / Κύριε ……………………..

Με αφορμή τις επικείμενες Ευρωεκλογές του Ιουνίου 2024, η ΕΑΔΕ                                      (Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδας) που εκπροσωπεί όλες της κατηγορίες της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, όπως αυτές καθορίστηκαν νομοθετικά, ήτοι Ασφαλιστικούς Πράκτορες, Μεσίτες Ασφαλίσεων και Συντονιστές Ασφαλιστικών Πρακτόρων, και είναι μέλος του BIPAR δηλαδή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, προτίθεται να δημοσιεύσει θέσεις και απόψεις των υποψηφίων Ευρωβουλευτών μας, αναφορικά με την Ευρωπαϊκή ατζέντα για τα επόμενα πέντε (5) έτη σχετικά με ζητήματα που άπτονται του αντικειμένου της Ασφάλισης αλλά και του ευρύτερου Χρηματοοικονομικού τομέα.

Οι απαντήσεις σας στα ερωτήματα που ακολουθούν, θα μας βοηθήσουν τόσο κατά την προεκλογική περίοδο όσο και κατά τη διάρκεια της θητείας της νέας Ευρωβουλής που θα προκύψει.

Σας καλούμε, λοιπόν, να απαντήσετε σε μερικά από αυτά (μερικές ερωτήσεις είναι γύρω από το ίδιο θέμα αλλά τίθενται με διαφορετικό τρόπο και καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να μην έχετε το χρόνο να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις), και να μας αποστείλετε την απάντησή σας ηλεκτρονικά στο email της Ε.Α.Δ.Ε.  haii@ath.forthnet.gr μαζί με μια φωτογραφία σας, προκειμένου να μπορέσουμε να τα δημοσιεύσουμε στα site των Συλλόγων μας.

Πιστεύουμε ότι μέσα από τις απαντήσεις σας θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε για το όραμα σας και τη στόχευση που έχετε μέσω της συμμετοχής σας, στην Ευρωβουλή.

Οι τοποθετήσεις σας θα δημοσιευτούν επίσης, στα περιοδικά που επιμελούνται οι Σύλλογοι μας (BROKER’S TIME & ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΩ) στα κλαδικά περιοδικά της Ασφαλιστικής Αγοράς και θα γνωστοποιηθούν και στο BIPAR.

Με την επιστολή μας αυτή θα θέλαμε να εγκαινιάσουμε αυτό τον δίαυλο επικοινωνίας που μόνο επωφελής μπορεί να είναι και για τα δυο μέρη. Η ανταλλαγή απόψεων πριν αλλά και ΜΕΤΑ την εκλογή σας, την οποία ευχόμαστε, θα έχει σημαντικά οφέλη για τον κλάδο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, που αριθμεί περίπου 15.000 επαγγελματίες αλλά και για εσάς, αφού τα έργα και οι απόψεις σας θα φθάνουν στα ώτα των πολιτών.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το χρόνο σας και τη συμμετοχή σας.