Efg Eurolife: Η σημασία της οδικής βοήθειας στα ασφαλιστικά προγράμματα

του Γιάννη Σπανουδάκη, γενικού διευθυντή γενικών ασφαλίσεων στην EFG Eurolife Ασφαλιστική

Η EFG Eurolife θεωρεί την κάλυψη της οδικής βοήθειας ως μία από τις πλέον σημαντικές και χρήσιμες για τον ασφαλισμένο. Για το λόγο αυτό ήταν από τις πρώτες ασφαλιστικές που καθιέρωσαν τη δυνατότητα κάλυψης πλήρους οδικής βοήθειας σε όλα ανεξαρτήτως τα πακέτα ασφάλισης που διαθέτει, με εξαιρετικά χαμηλό και ανταγωνιστικό κόστος, ώστε να δώσει τη δυνατότητα να την αποκτήσει το σύνολο του πελατολογίου της. 

Η κάλυψη παρέχεται εντός της ελληνικής επικράτειας, αλλά και στο εξωτερικό, στις περισσότερες ευρωπαϊκές και μεσογειακές χώρες, και είναι πληρέστατη καλύπτοντας περιπτώσεις ατυχήματος, επιτόπιας επισκευής, μεταφοράς σε συνεργείο κ.λπ. Η αμεσότητα ανταπόκρισης και το επίπεδο της εξυπηρέτησης παρακολουθείται συστηματικά, ώστε να διασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή ικανοποίηση του ασφαλισμένου.

Με ένα ασφαλιστήριο αυτοκινήτου της EFG Eurolife Ασφαλιστικής, ο ασφαλισμένος είναι βέβαιος ότι καλύπτεται αποτελεσματικά, τόσο από πλευράς ασφαλιστικών καλύψεων όσο και από πλευράς άμεσης αποζημίωσης και πάντοτε με υψηλό επίπεδο ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών (όπως καταδεικνύεται από σχετικές έρευνες).