Συνεχίζει την ανοδική της πορεία η Mega Insurance Brokers

Τους συνεργάτες της βράβευσε σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στο «Βοτανικό» η Mega Insurance Brokers, η οποία συνεχίζει την ανοδική της πορεία παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην αγορά. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου δήλωσε πως το 2011 η εταιρεία  παρουσίασε αύξηση σε όλους τους κλάδους ως αποτέλεσμα της δουλειάς όλων των συνεργατών της και της ομαδικής προσπάθειας που γίνεται. Ακόμα, τόνισε ότι 100 από τους συνεργάτες  της  αύξησαν την παραγωγή τους κατά 70%, ενώ στόχος πλέον της εταιρείας είναι να τριπλασιαστεί η παραγωγή στον κλάδο ζωής. 

Σε σχέση με τους ανθρώπους της εταιρείας και τη συμβολή τους στη δυναμική της ανέφερε πως το 2012 δε θα υπάρξει μείωση στους μισθούς τους. 

Από την πλευρά του ο κ. Ιούλιος Κωνσταντίνου, Διευθυντής Ανάπτυξης Πωλήσεων, ανέφερε πως η Mega Brokers αποτελεί τον ασφαλέστερο προορισμό για συνεργάτες και πελάτες. Στην ομιλία του ο κ. Νικόλαος Παναγιωτάκης, Διευθυντής κλάδου Ζωής επισήμανε ότι «Η αγορά πάντα θα μας χρειάζεται. Το εν ισχύ χαρτοφυλάκιο στον κλάδο ζωής είναι 2 εκατομμύρια, ενώ κατά το πρώτο τρίμηνο του 2012 η εταιρεία πέτυχε σημαντική αύξηση στις εργασίες της».