Εθνική Ασφαλιστική: Απονομή βραβείων σε συνεργάτες του πρακτορειακού δικτύου

Οι ιδιαίτερες συνθήκες που επικράτησαν το 2020, λόγω της πανδημίας της Covid-19, δεν επέτρεψαν στην Εθνική Ασφαλιστική να διοργανώσει εκδήλωσης βράβευσης για τους συνεργάτες του Πρακτορειακού της Δικτύου.

Ωστόσο, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, η Διοίκηση της Εταιρίας, προσκάλεσε στα γραφεία της τους εκπροσώπους των μεσιτικών γραφείων που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους στον Κλάδο Ζωής, αλλά και στις εισπράξεις όλων των κλάδων, την χρονιά που πέρασε.

Συγκεκριμένα, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Σταύρος Κωνσταντάς και ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Μιχάλης Τάτσης, μαζί με τα στελέχη της Διεύθυνσης Πωλήσεων κα Ε. Βασιλείου και κ. Α. Μπάρδα, είχαν την χαρά, την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, να δεχτούν τους κ.κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και Τάσο Χατζηθεοδοσίου της MEGA INSURANCE, την κα Σοφία Ρατσιάτου της FREEDOM και τον κ. Άρη Δημητριάδη της ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ.

Μέσα σε ένα ζεστό κλίμα, αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης, ο κ. Κωνσταντάς παρέδωσε στους διακεκριμένους συνεργάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής, τα βραβεία τους και ευχήθηκε υγεία και πολλές ακόμα επιτυχίες.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν τη δέσμευσή τους για συνέχιση των προσπαθειών και ακόμα υψηλότερα παραγωγικά αποτελέσματα.

Οι συνεργάτες που συνολικά διακρίθηκαν, για το 2019, είναι οι:

Νέα Καθαρή Παραγωγή Κλάδου Ζωής

1.       ΦΡΗΝΤΟΜ ΑΕ ΑΣΦΑΛ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ & ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ

2.       VΕSΤΕR ΙΝSURΑΝCΕ ΑGΕΝΤ ΑΕ

3.       ΜΕΓΚΑ ΙΝΣΟΥΡΑΝΣ Α.Ε. ΑΣΦΑΛ.ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ

 

Συνολικές Εισπράξεις όλων των Κλάδων

ΜΕΓΚΑ ΙΝΣΟΥΡΑΝΣ Α.Ε. ΑΣΦΑΛ.ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ

ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*