Efg Eurolife: Νέα προνόμια για το πρόγραμμα Premium

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία της με τον Όμιλο της Ευρωκλινικής η EFG Eurolife Ασφαλιστική ενισχύει τα προνόμια των ασφαλισμένων με Πρόγραμμα Νοσοκομειακής Περίθαλψης Premium συνάπτοντας συνεργασία και με τον Όμιλο Υγεία.

Έτσι, τώρα οι πελάτες της έχουν τη δυνατότητα να απευθύνονται όποτε  χρειαστεί στον Όμιλο ΥΓΕΙΑ (Υγεία, Μητέρα, Πολύ-ιατρείο Δυτικής Αθήνας, Πολύ-ιατρείο Αθηνών) και να επωφεληθούν από μια σειρά σημαντικών παροχών και προνομίων.

Ορισμένα από τα προνόμια αναφέρονται παρακάτω. Για περισσότερες πληροφορίες ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επισκεφθεί το www.eurolife .gr.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΥΓΕΙΑ

- Απεριόριστες δωρεάν ιατρικές επισκέψεις για επείγοντα και έκτακτα περιστατικά 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.
- Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις αξίας 200 ευρώ ετησίως για τα περιστατικά που θα κριθούν επείγοντα. 
- Προνομιακές τιμές που απορρέουν από έκπτωση 50% σε περίπτωση που η αξία των διαγνωστικών εξετάσεων υπερβεί τα 200 ευρώ.
– Δωρεάν προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις, κατόπιν ραντεβού, στα εξωτερικά ιατρεία του ΥΓΕΙΑ, της Γενικής Κλινικής ΜΗΤΕΡΑ καθώς και των Πολυιατρείων ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ και ΑΘΗΝΩΝ σε συγκεκριμένες ειδικότητες
– Ειδικός προνομιακός τιμοκατάλογος στις μη επεμβατικές διαγνωστικές εξετάσεις με έκπτωση έως και 60%.
- Δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο σε περίπτωση έκτακτου και επείγοντος περιστατικού (εισαγωγής) στο ΥΓΕΙΑ, την Γενική Κλινική ΜΗΤΕΡΑ και στο Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, για την περιοχή της Αττικής

ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤOΝ ΟΜΙΛΟ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

- 12 Δωρεάν ιατρικές επισκέψεις ετησίως στους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων σε συγκεκριμένες ειδικότητες για έκτακτα περιστατικά 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

- Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις αξίας 400 ευρώ ετησίως στην Ευρωκλινική Αθηνών και 200 ευρώ αντίστοιχα στην Ευρωκλινική Παίδων για τα περιστατικά που θα κριθούν έκτακτα.

- Προνομιακές τιμές που απορρέουν από έκπτωση 50% σε περίπτωση που η αξία των διαγνωστικών εξετάσεων υπερβεί τα 400 ευρώ στην Ευρωκλινική Αθηνών και 200 ευρώ για την Ευρωκλινική Παίδων.