Η MetLife στο πλευρό των ασφαλισμένων της που πλήττονται από τις πυρκαγιές

Η MetLife βρίσκεται σταθερά δίπλα στους ασφαλισμένους της και τις οικογένειές τους, στηρίζοντάς τους άμεσα και αξιόπιστα στις δύσκολες στιγμές.

Τηρώντας αυτή τη δέσμευση, είναι παρούσα και τώρα, κοντά στους ασφαλισμένους, τους συνεργάτες και τους εργαζομένους της, που πλήττονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών.

Ειδικότερα, έχει ενεργοποιήσει την Αποκλειστική Γραμμή Επικοινωνίας για άμεσες και επείγουσες ανάγκες. Μέσω της γραμμής 210 8787780, οι ασφαλισμένοι, συνεργάτες και εργαζόμενοί της, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα εξαιτίας των πυρκαγιών, θα μπορούν να υποβάλλουν τα αιτήματά τους, τα οποία θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να επικοινωνούν με την MetLife και μέσω e-mail, στη διεύθυνση contact@metlife.gr,.

Επιπλέον, η MetLife έχει φροντίσει, για τον άμεσο συντονισμό των απαραίτητων ενεργειών, με στόχο την ταχύτερη δυνατή διαχείριση των αιτημάτων που υποβάλλονται.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, η MetLife συνεχίζει να ανταποκρίνεται στην εμπιστοσύνη των ασφαλισμένων της, παρέχοντάς τους άμεση βοήθεια και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, οποτεδήποτε υπάρξει ανάγκη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*