EUROINS Ελλάδος: Νέα καθήκοντα αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Ι. Σκλήρης

Η EUROINS Ελλάδος, αναγνωρίζοντας την πολυετή επιτυχημένη πορεία του Αλέξανδρου Ι. Σκλήρη στον τομέα διαχείρισης ζημιών, αποφάσισε να τον επιφορτίσει και με την ευθύνη της διαχείρισης εκδόσεων (Issuing) καθώς και της ανάληψης κινδύνων (Underwriting) προάγοντας τον σε Επιχειρησιακό Διευθυντή Υποκαταστήματος (Branch Chief Operations Manager).

Ο κ. Αλέξανδρος Ι. Σκλήρης είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου VUZF της Σόφιας στα γνωστικό αντικείμενο της Οικονομία Διοίκησης & Marketing. Είναι μέλος του Chartered Institute of Loss Adjusters UK και ομιλεί απταίστως την Αγγλική, Γαλλική, Βουλγαρική και Σερβική γλώσσα. Έχει πιστοποιηθεί στην τέχνη της διαπραγμάτευσης (“Art of Negotiation”) από το California Irvine University.  Παράλληλα έχει πλούσια κοινωνική του δράση και υπήρξε επί 7 συναπτά έτη επόπτης της Ελληνοαμερικανικής εταιρείας AHEPA στη Σόφια Βουλγαρίας.

Ο Διευθύνων κ. Evgeny Svetoslavov Ignatov συνεχάρη τον κ. Αλέξανδρο Ι. Σκλήρη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο ρόλο ενώ παράλληλα τον ευχαρίστησε για τον επαγγελματισμό που επιδεικνύει εξάροντας τον επίσης για το πνεύμα ομαδικότητας που τον διέπει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*